229 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie în Păuşeşti Otăsău – Palangine, precum şi la branşamente individuale.

apavil2

Tot în sectorul B. Govora a fost montată o pompă verticală împreună cu instalaţia hidraulică şi electrică la staţia de apă Barcane pentru efectuarea clorinării. La bl. K1 de pe str. T. Vladimirescu au fost spălate şi curăţate căminul şi reţeaua de apă iar la bl. D a fost înlocuit branşamentul metalic cu conductă PEHD, fiind executat un cămin la intrarea în bloc pentru a fi mutat apometrul din interiorul blocului.

În sectorul Horezu a fost montată conducta PEHD De 110 pe o lungime de 500 ml în cadrul lucrării „Înlocuire reţea alimentare cu apă potabilă şi refacere branşamente Vaideeni – Izv. Rece”, pe tronsonul din Vaideeni. Alte lucrări au vizat: decolmatarea şi curăţarea manuală a grătarului mecanic la priza captării de suprafaţă Râmeşti; eliminarea pierderilor de apă la mai multe branşamente individuale – str. 1 Decembrie, M. Viteazu, T. Vladimirescu şi Romanii de Sus – Horezu, dar şi de pe conducta metalică de distribuţie din Râmeşti; înlocuirea unor branşamente defecte în Horezu şi Vaideeni; montarea a 3 gaighere la lucrarea „Reţea canalizare pe str. C-tin Brâncoveanu”; repararea unui cămin de vane pentru reţeaua de distribuţie; montarea a doi hidranţi pe reţeaua de alimentare cu apă pe str. Olari din oraşul Horezu

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situate în Băbeni – pe str. Ungureni, Calea lui Traian, Mărculeşti, Petrolului, precum şi în satul Şirineasa.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: înlocuirea apometrelor la branşamentele individuale în Şirineasa şi Nicolae Bălcescu; decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă pe str. Ungureni şi de canalizare pe str. Calea lui Traian, precum şi a racordurilor de canalizare în zona blocurilor. Nu în ultimul rând, a fost urmărită montarea conductelor de canalizare pe str. Uzinei şi Dragoş Vrânceanu şi a celor de apă pe str. Valea Mare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.