Loading

Un echipaj aparţinând Poliţiei Transporturi a accidentat un bărbat care traversa neregulamentar, marţi seară, un drum naţional din judeţul Vâlcea, în urma verificărilor cu aparatul etilotest constatându-se că bărbatul accidentat consumase alcool.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Lina Teodorescu, accidentul s-a produs pe drumul naţional 64, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat de 58 de ani a încercat să traverseze neregulamentar şi fără să se asigure drumul, moment în care a fost surprins de o maşină a Poliţiei Transporturi.

În urma verificărilor cu aparatul de măsurare a alcoolemiei, poliţiştii rutieri au constatat că agentul de poliţie aflat la volanul maşinii implicate în accident nu consumase alcool, iar la pietonul accidentat aparatul a măsura o alcoolemie de 0,58 miligrame la litru.

Reprezentanta Poliţiei Vâlcea a precizat că maşina implicată în accident nu aparţine IPJ Vâlcea, ci Poliţiei Transporturi care ţine de Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul accidentat se află la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde este supus investigaţiilor medicale, urmând ca medicii să-i stabilească diagnosticul.

realitatea.net

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.