5,460 total views

…și pârâtă de ANGAJAȚII Primăriei de la TAXE și IMPOZITE, care ne-au spus că trebuie să ne uităm mai atent în declarația de avere a domniei sale, pentru că lipsește terenul pe care are construită „vila”  din Colonia Nuci, care se află chiar în fieful romilor și in care stă.

În urma informațiilor primite am ajuns în Colonie Nuci, în zona unde doamna viceprimar deține un magazin alimentar, pentru a vedea dacă suprafața celor două spații comerciale de producție (este un singur spațiu) declarate oficial este și cea reală. Domnilor, se pare că nu este! „Magazinul” este de fapt o casă de locuit în toată regula și aici locuiește dumneaei de când și-a vândut apartamentul pentru a contribui și ea financiar la conacul din Troianu. Magazinul este la parterul construcției – casă.

Zona este plină de țigani, fără a jigni pe nimeni și nu intenționăm sub nici o formă nici să facem o discriminare, ci doar să scoatem în evidență unde are această „mare” vicesă amplasat spațiul comercial declarat – 40 mp și 45 mp – spațiu în care trăiește de peste 1 an de zile, și unde își face acum conac, în centrul municipiului. Problema nu este asta, ci că am putut vedea o construcție în toată regula, aranjată, dichisită, cu materiale scumpe, dar care este construită, atenție!, fără AUTORIZAȚIE de construcție, iar de acest lucru ne asigură tot cei de la taxe și impozite.

Dacă ei ne-au păcălit, o rugăm pe doamna viceprimar să facă public autorizația de construire, dar și ce impozit plătește dumneaei pe acest teren care nu știm ce suprafață are, nefiind trecut în declarația de avere. Din ceea ce am văzut, construcția se întinde pe cel puțin 80 – 90 mp. Să nu uităm că bani la viața ei nu a avut, dar vedem că are construcții… nu glumă.

Doamna viceprimar, Maria Carmen Preda, ce ați declarat și ce plătiți? Plătiți ceva?

 

CITEȘTE ȘI ACESTE ARTICOLE

 

MARIA CARMEN PREDA – POFTIM! DREPT LA REPLICĂ!

HOȚIE la drumul mare! CONACUL VICESEI PREDA făcut de RALUNIC – constructorul Primăriei, cu binecuvântarea lui Gutău

CONSTRUCȚIA VĂZUTĂ DIN LATERAL

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.