9,593 total views

În urma comunicării primite de la Primăria Râmnicu Vâlcea, cu privire la articolul „Hoție la drumul mare! Conacul vicesei Preda făcut de Ralunic – constructorul Primăriei, cu binecuvântarea lui Gutău”, vă comunicăm următoarele:

Referitor la „autoarea materialului nu a binevoit să apeleze la principiul de bază al jurnalisticii – să-l contacteze pe cel despre care scrie, pentru a putea să-și spună punctul de vedere”, reiterez faptul că în 2019, în repetate rânduri v-am contactat telefonic, dar nu ați răspuns, am încercat să comunic cu dvs pe mesageria facebook, nu mi-ați răspuns nici acolo, am postat un comentariu la o postare a dvs, dar mi-ați șters și comentariul, care făcea referire exact la ceea ce am susținut în articol, și m-ați și blocat. Asta așa ca idee, că nu sunt obligată să mă justific că am încercat să am o discuție cu doamnia voastră, dar să vadă toți că v-ați crezut prea mare să vă aplecați pentru câteva răspunsuri.

Oare ce fel de comunicare trebuie să mai încerc?

Referitor la un punct de vedere pe care doream să-l iau primarului Mircia Gutău, cu privire la constructorul Ralunic, vă aduc la cunoștință doamnă viceprimar – domnia sa mi-a transmis că nu mai dorește să-și spună punctul de vedere și să scriu ce doresc. Referitor la un punct de vedere pe care, la fel, doream să-l am de la administratorul Ralunic, și aici vă aduc la cunoștință că acesta a fost contactat de mine, dar m-a tot trimis la plimbare, că e pandemie, că e ocupat, că nu e momentul, etc, să nu mai spun de discuția avută cu dumnealui în stradă, timp de aproximativ o oră, în care nu știa cum să mă mai îmbrobodească cu câte sacrificii face dumnealui pentru lucrările din Râmnic.

Este cunoscut faptul că solicit puncte de vedere, deși nu sunt obligată să le am de fiecare dată, iar unde nu le-am luat mi le-am asumat! În cazul articolului care vă privește direct, stimată doamnă viceprimar, este construit pe baza declarațiilor dvs de avere care se găsesc pe site-ul instituției unde activați, cu drag și mult, foarte mult spor.

Cu privire la faptul că intenționați să mă acționați în instanță, ce pot să spun, vă mulțumesc! O să aveți acolo posibilitatea să dovedeți că mașina de lux, cele două terenuri, conacul construit, traiul de zi cu zi, ratele la bănci, facturile, întreținerea apartamentului unde locuiți, că acum locuiți undeva, branșarea conacului la utilități, materialele de construcții de calitate achiziționate, pentru că documentul transmis publicației nu reprezintă un „drept la replică”, ci o amenințare cu chemarea în fața instanței a autoarei articolului ( nici măcar nu se întitulează „drept la replică”, de fapt nu are un titlu), dar vi-l public doar să vadă și cititorii cum domnia voastră nu combate nici un rând din cele scrise.

Vă adrezez mai întâi următoarele întrebări?

1. Vă rog să ne spuneți cât au costat, în totatilate, terenurile, construcția, finisaje interne și externe, conectare la utilități, amenajări interioare și toate bunurile din interior pentru casa pe care v-ați construit-o la Troianu ? Costurile până la această dată, la nivelul la care se prezintă casa în acest moment.

2. Cum justificați această valoare? Ce surse au aceste disponibilități financiare?

3. Cum justificați faptul că, în anul 2016, potrivit declarației de avere depusă la început de mandat, aveați un venit lunar/membru de familie de numai 916 lei și întrețineați și un minor, iar acum ați reușit să vă construiți un conac, în condițiile în care venitul actual lunar/ familial este de 13.371 lei, adică 6.685 lei lună/persoană?

4. Ce le spuneți celor 100.000 vâlceni care văd că, în numai 4 ani, ați reușit ceea ce 99.999 vâlceni nu reușesc să facă într-o viață de om? Ce sfat le dați ?

5. Oare Agenția Națională de Integritate ce ne poate spune despre vrăjile financiare făcute de dvs la Primăria Râmnicu Vâlcea?

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.