4,509 total views

…să facem public, cât mai mult, abuzurile, falsurile și modul dictatorial în care a ajuns să conducă Primăria. În speranța că cetățenii vor înțelege că este nevoie de o schimbare, că așa nu se mai poate, ne-au transmis Decizia nr 1419 cu privire la încetarea contractului de management al administratorului public al municipiului Râmnicu Vâlcea – Ghibirdic Alexandru – în care se menționează că încetarea contractului s-a făcut cu acordul părților, dar totul este un FALS și un ABUZ.

În data de 19 mai, pe site-ul oficial al Primăriei, Gutău semna un comunicat în care menționa că „Alexandru Ghibirdic a luat decizia să renunțe la această responsabilitate pentru a se dedica familiei…pierdem un profesionist veritabil, un economist care a contribuit la succese certe ale administrației locale”. Și nu reluăm ce informații am primit și atunci, dar le puteți citi sau reciti    AICI

Iată, astăzi, ce ne informează tot angajații Primăriei Râmnicu Vâlcea

„Ghibirdic voia să plece din toamna lui 2019, aflase că vrea să-l aducă pe Gogârnoiu cu care Gutău negociase pe cine să-i dea și la taxe și impozite cu care să lucreze, că urma și Lepădat să plece. În 16 martie a făcut cerere de concediu că avea de luat pentru anul 2018 și 2019 și pentru a-și lua indemnizația că în iunie urma să se termine mandatul dacă alegerile s-ar fi susținut. Gutău i-a acceptat cererea, dar abia a doua zi a înțeles ce concediu a cerut Ghibirdic și s-a supărat, l-a jignit și l-a făcut cum i-a venit la gură (cei de la ședință știu), că erau zile multe și omul își voia banii că era legal ce cerea. Ghibirdic nu a renunțat, nu a ieșit nici la pensie, ci a fost dat afară, a fost un abuz prin fals în inscrisuri, măsura unilaterală nu există pentru că nu și-a data cordul cum scrie în Dispoziție și asta este fals, iar abuzul este rezoluția de pe cererea de concediu”, susțin cei care pe adresa redacției ne-au transmis documentele mai jos atașate și semnează – angajații Primăriei!

Ghibirdic a fost contactat telefonic însă nu a răspuns, dar oricând, dacă se consideră lezat, îi vom publica punctul de vedere.

Ca o conclizie,

Și totuși, nouă ne pare extrem de rău, că voi, angajații Primăriei, vă ascundeți în spatele birourilor, pe furiș mai faceți câte un mail către o redacție sau alta, pentru a ne informa ba de una, ba de alta, în speranța că vom face public informațiile pe care ni le transmiteți, dar nu vi le asumați, în loc să aveți curaj să ieșiți în față și să spuneți public ce se întâmplă în interior și că nu mai puteți. Informațiile transmise, nu doar cele cu privire la Ghibirdic, ci toate, în general, în ultimii 2 ani, demonstrează că vreți să scăpați de Gutău, dar și că vă e frică să faceți public abuzurile la care sunteți supuși.

Facem un test?

Care dintre voi are curaj să facă public, cu documente, ce albume a mai făcut Gutău prin ziariștii Tiberiu Pîrnău și Smeureanu Gheorghe, în anul 2019? Hai, curaj! Vrem să verificăm ceea ce doar ne-ați informat. Albumul editat de cei doi în 2018, a fost altă speță clasată de DNA Pitești.

Ce exemplu dați copiilor voștri când decideți să păstoriți abuzurile unui primar condamnat de două ori pentru fapte de corupție ori să munciți în teroare, că vă este frică să vă exprimați și să vă apărați drepturile?

Pentru asta au murit tinerii la Revoluție? Păcat!!!

ACEST ARTICOL ESTE O SESIZARE PUBLICĂ PENTRU ITM VÂLCEA ȘI SOLICITĂM VERIFICĂRI DACĂ ACTELE S-AU ÎNCHEIAT LEGAL ȘI IN CE BAZĂ A SEMNAT SECRETARUL MUNICIPIULUI!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.