Loading

…și vorbim despre o paletă a ofertei de muncă destul de diversificată. În primul rând, Faurecia are disponibile în prezent 425 de locuri de muncă, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea.

Compania caută 200 de oameni – 150 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 50 de operatori confecţioneri industriali îmbrăcăminte din ţesături, pentru fabrica din Budeşti şi 225 de oameni – 25 de muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 200 de operatori confecţioneri industriali îmbrăcăminte din ţesături, pentru fabrica din Râmnicu Vâlcea, conform AJOFM Vâlcea.

În al doilea rând, alte locuri de muncă se mai pot găsi la KFC Râmnicu Vâlcea, farmaciile Dona, Vilmar SA, Sano Vita, Diana, Căminul pentru persoane varstnice Râmnicu Vâlcea, Fundația Inimă pentru Inimă, la primării precum – Horezu, Budești, Sutești, școlile din – Voicești, Vaideeni, Spitalul Orășenesc Brezoi, Spitalul Județean Vâlcea, Teatrul „Anton Pann”, etc. Iată, câte oferte de muncă pentru care mai multe detalii puteți găsi accesând link-urile atașate,

În anunțurile de angajare, dincolo de domeniul activitate și de condițiile specifice, recrutorii menționează dacă sunt în căutare de persoane cu sau fără experiență. Lipsa de experiență este asociată, în general, cu persoanele tinere, indiferent dacă au pregătire în domeniul respectiv. Joburile de început sau cele unde nu este nevoie de experiență, pentru a fi angajat, vedem că sunt numeroase.

În Râmnicu Vâlcea, paleta ofertei de muncă este diversificată!

https://www.jobradar24.ro/locuri-de-munca/ramnicu-valcea

http://posturi.gov.ro/judet/valcea/

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.