441 total views

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a 4 asociaţii de proprietari din municipiul Râmnicu Vâlcea, incluse în categoria clienţilor rău-platnici: AS. PRO. Henri Coandă – 10.581, 21 lei (4 luni restante); AS. PRO. Bl. B12, Sc. B Ostroveni 2 – 8.551,19 lei (3 luni restante); AS. PRO. Bl. B5, Sc. A – 6.635,37 (3 luni restante); AS. PRO. Bl. 62, PT Timiş 33 – 5.272,65 (3 luni).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate (în cazul asociaţiilor enumerate mai sus, debitele au o vechime de minim 3 luni și se ridică la suma totală de 31.040,42 lei). Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Cele 4 asociaţii de proprietari care înregistrau la data de 3 septembrie a.c. datorii importante către SC APAVIL SA, au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii buni-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.