1,127 total views

…se pare că au rămas singurii care nu le-au primit și speră că primarul nu i-a uitat și în ședința din 13 septembrie a fost aprobată și defirența de 5%.

 

Declarație asistent al unei persoane cu handicap – 19 septembrie 2019

„Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a acordat la 95 % dintre subordonații consiliului local voucherele de vacanta. Vouchere AȘTEPTATE PE BUNA DREPTATE! Diferența de 5 %, cei care urmeaza sa le primim… SUNT TOCMAI ASISTENTII PERSONALI AI PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI. Întrebarea este… Li se vor acorda asistentilor personali voucherele? Banii pentru vouchere au fost alocați și știu că termenul limita de acordare a acestora este de 30 noiembrie 2019. Sper sa nu rămână tocmai asistentii personali pe dinafară. Cum s-au tipărit pentru cei 95 la suta, pentru restul de 5 la suta mai durează putin tipărirea, am înțeles! M-am zbătut pentru vouchere având calitatea de ASISTENT PERSONAL, dar acum, la această oră, scriu aceasta postare strict în calitate de cetatean al municipiului Rm Valcea, aflandu-ma în timpul meu liber și sper ca dl primar sa se tina de promisiune… A dovedit de nenumărate ori ca atunci cand promite ceva se tine de promisiune. Asta e o calitate pe care o are și pe care multi nu o vad, de aceea zic că atunci când promite ceva, se tine de promisiune! Și sper ca voucherele sa nu întârzie mai mult de 30 noiembrie, termenul legal de acordare”.

Declarație Mircia Gutău – 24 iulie 2019

„Asistenţii persoanelor cu handicap şi personalul creşelor din municipiu vor primi voucherele de vacanţă. Ca urmare a unor economii rezultate din diferenţele între valorile estimate ale unor investiţii şi cele rezultate efectiv în urma licitaţiilor, bugetul local poate suporta, la acest moment, acordarea voucherelor de vacanţă categoriilor îndreptăţite prin lege. Drept urmare am decis asumarea acestui efort financiar de peste un milion de lei, printre beneficiarii acestor vouchere numărându-se cei aproximativ 180 de asistenţi personali ai persoanelor cu handicap, precum şi cei 133 de medici, asistenţi, infirmieri şi îngrijitori din cele şapte creşe administrate de Municipalitate. În funcţie de data finalizării demersurilor de achiziţionare, distribuirea efectivă a acestor vouchere se estimează pentru începutul lunii august.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.