968 total views

Firma a oferit cu 7 bani mai puţin per pachet decât asocierea Simultan SRL – VelPitar. Licitaţia încă poate fi contestată.

lapte si corn
Biopan Câmpina a câştigat licitaţia pentru programul “laptele şi cornul” pentru anul şcolar 2015 – 2016, în detrimentul asocierii dintre Simultan SRL şi VelPitar SA. Câştigătoarea surpriză a cerut un preţ de 0,83 lei pe pachet, faţă de 0.90, cât au solicitat ceilalţi competitori. Anul trecut, Velpitar a deţinut contractul, în aceeaşi asociere, oferind un preţ de 0,80 lei (0,25 plus 0,55) pentru un pachet. Anul acesta s-au prezentat la licitație cu un preţ mai mare argumentând că au crescut costurile. Rezultatul licitaţiei nu este încă definitiv, el aflându-se în perioada în care poate fi contestat.

Firmă apărută parcă din neant

Intrigă faptul că PAT Biopan Producţie SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2015 (J29/31/2015) despre care absolut nimeni nu ştie mare lucru. Cum nici cei de la Biopan nu credem că ştiu mare lucru despre judeţul Vâlcea nici în materie de particularităţi ale localităţilor, nici de trasee rutiere. Din acest punct de vedere, situaţia le ridică mari semne de întrebare reprezentanţilor Consiliului Judeţean Vâlcea, care au o experienţă neplăcută cu o altă societate, Vlăhiţa (din Argeş) până în urmă cu doi ani. Biopan are adresa sediului social în satul Stejnicu pe strada Păcii nr. 10. Cu o populaţie de peste 5.000 locuitori, satul aparţine administrativ de comuna Târgşoru Vechi (peste 9.000 de locuitori), judeţul Prahova, situată la aproximativ 3 km vest de Ploieşti, în vecinătatea Parcului Industrial. Pe teritoriul satului Strejnicu se mai află şi un aerodrom.
Adrian PANĂ

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.