745 total views

…susține viceprimarul Virgil Pîrvulescu în urma ultimei întâlniri avute în localitatea Râureni, componentă a municipiului, arătând cu degetul către executivul local că zona este una neglijată. Viceprimarul liberal atrage atenția că strategiile instituționale de dezvoltare ale edilului deprivează unele zone ale municipiului Râmnicu Vâlcea. Concret, susține că abordarea pe care o are cu privire la investiții este una de tip comparativ din perspectiva împărțirii bugetului local.

În urma unei întâlniri pe care a avut-o cu un grup de cetățeni din această zonă și după discuțiile purtate, viceprimarul Pîrvulescu concluzionează că trotuarele au fost făcute în bătaie de joc – nefiind făcute cu cap și în folosul cetățenilor sau că taxele sunt mari și nu pot fi susținute de cetățeni. Alte minusuri constatate, pentru zona Râureni, sunt lipsa unei piste de biciclete, iluminatul public ori montarea de semafoare, iar aşa-zisa modernizare a străzilor a fost făcută fără noimă, văzându-se astfel şanţuri subdimensionate şi chiar blocate.

„Ar fi fost necesar să se introducă tuburi pe şanţ şi să se construiască piste pentru biciclete, contribuindu-se astfel la un plus de siguranţă pentru cetăţeni şi un aspect mai frumos al zonei. Tot la capitolul siguranţă pentru cetăţeni putem include şi iluminatul public, acesta nefiind reabilitat de foarte mulţi ani. Iar la trecerile de pietoni este imperios necesar montarea unor semafoare cu buton de comandă pentru a se evita potenţiale accidente dramatice”.

Pîrvulescu aduce în discuție și „preţurile foarte mari la apa rece şi canalizare, din ce în ce mai greu de suportat de către cetăţeni. Oamenii o duc tot mai greu şi nu mai au bani să-şi plătească facturile pentru că nu există locuri de muncă plătite la nivelul taxelor şi impozitelor pe care actualul primar le impune, acelaşi lucru fiind valabil şi în ceea ce priveşte locurile de parcare cu plată. Oamenii nu se vaită că trebuie să plătească taxe, ci faptul că nivelul de trai nu este suficient de ridicat la nivelul oraşului pentru taxele impuse”.

Viceprimarul Pîrvulescu îl acuză pe Gutău de împovărarea cetățenilor prin taxe și un nivel de trai scăzut.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.