253 total views

Administrația Bazinală de Apă Olt a continuat cu ocazia Zilei Pământului, campania de informare și responsabilizare socială “Să păstrăm apele curate!”. Cu aceasta ocazie a avut loc acțiunea de educație ecologică, desfășurată la Școala Gimnazială. nr.10 Rm. Vâlcea, alături de elevii clasei a I-a C, coordonați de doamna profesoară Sacerdoțianu Florentina.

IMG_20160421_103348_ZP

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Olt le-au transmis copiilor informații despre, amenințarea pe care poluarea o reprezintă pentru Planeta Albatră (Terra este supranumită Planeta Albastră, pentru că, văzută din spaţiu, pare să aibă această culoare, datorită întinderilor mari de ape) și rolul fiecăruia dintre noi în conservarea și protejarea resurselor naturale.
La rândul lor, elevii au făcut prezentări interesante despre Ziua Pământului, dar şi cum “Să păstrăm apele curate!”.
Pentru participarea, implicarea și cunoașterea regulilor de bază legate de mediu și întreţinerea acestuia, copiii au primit din partea Administrației Bazinale de Apă Olt cărticica ”Peripețiile lui Ovi”,care reprezintă aventura peștișorului Ovi. Această poveste poate fi povestea oricărei viețuitoare din apă, care este obligată, din cauza nepăsării oamenilor să înfrunte gunoaiele care ne murdăresc apele în fiecare zi.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.