346 total views

La Muzeul Satului Vâlcean, locație care se află la granița dintre municipiul Râmnicu Vâlcea și Bujoreni, în acest weekend a avut loc nunta unui fiu de procuror, iar pentru asta evenimentul „Zilele comunei Bujoreni” a fost mutat pe „Stadionul Gura Văii” din Bujoreni.

Ediția a III-a a evenimentului „Zilele comunei Bujoreni” s-a încheiat cu succes. Localnicii au apreciat locația „împrumutată” venind în număr mare la sărbătoarea organizată cu foarte mare atenție de administrația locală. Două zile de cânt, joc și voie bună au fost și un prilej de socializare cu cei care au răspuns la invitația primarului Gheorghe Gîngu de a participa și a-i fi alături în aceste zile de „răsfăț”.

Astfel, am constatat că parte dintre aceștia chiar dacă au apreciat noua locație au criticat destul de dur faptul că directorul Tulugea Claudiu a ignorat agenda culturală punând pe primul loc o nuntă. Și totuși, de menționat că o explicație de ce s-a procedat așa nu a avut nimeni. Mai mult, cineva spunea că „președintele Constantin Rădulescu nu a avut nici o implicare”. Cu alte cuvinte, directorul Tulugea a luat de unul singur decizia de a aproba nunta unui fiu de procuror la Muzeul Satului Vâlcean deși știa de evenimentul administrației Bujoreni.

Solicităm public directorului Tulugea Claudiu o explicație cu privire la cele întâmplate

Deși evenimentul a fost unul de succes, per total, a avut și un disconfort pe care evident nu-l vom menționa aici, dar care nu exista dacă evenimentul se desfășura unde trebuia, adică la Muzeul Satului Vâlcean. Și nu, nu doar din cauza asta solicităm explicații, ci pentru că trebuie să știe toată lumea de ce unii pun mai sus interesul privat față de cel instituțional și ce beneficiu a adus această nuntă Muzeului.

Dacă directorul Tulugea nu are o explicație poate are Constantin Rădulescu – președintele județului sau administratorul public – Mihăilă Adrian.

În altă ordine de idei, primarul Gheorghe Gîngu a fost premiat și felicitat pentru efortul deosebit pe care îl face pentru bunul mers al localității pe care o conduce, iar acesta la rândul lui a felicitat și premiat opt cupluri care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.