291 total views

Sub nici o formă nu dorim să umbrim evenimentul care va avea loc în acest weekend și aparține administrației Bujoreni, deși este deja umbrit de „căpetenia” județului, dar trebuie să facem unele remarci care nu pot fi trecute cu vederea. Criticăm modul cum gestionează Administrația Rădulescu închirierea locației „Muzeul Satului Vâlcean”, punând pe primul loc nunțile vip-urilor și nu evenimentele locale care prin tradiție au dus câteva ediții acolo.

Așadar, primele două ediții ale evenimentului de marcă „Zilele comunei Bujoreni” au fost organizate la Muzeul Satului Vâlcean, iar anul acesta evenimentul este mutat într-o altă locație deoarece Muzeul Satului Vâlcean”, administrat de Consiliul Județean Vâlcea și gestionat de Claudiu Tulugea – director -, mai nou găzduiește nunți. Cu alte cuvinte, președintele Constantin Rădulescu ține mai mult la nunțile vip-urilor decât la evenimentele locale, evenimente la care urcă pe scenă și le spune tuturor câte face și câte drege el. Așteptăm cu real interes discursul domniei sale de la acest eveniment. Și asta nu pentru că suntem cârcotași, cum mulți vor spune, ci pentru că spunem lucrurilor pe nume. Rușine! Constantin Rădulescu!

Cu toate astea, locuitorii din Bujoreni vor îmbrăca straie de sărbătoare și alături de cei dragi lor vor petrece în zilele de 25-26 august la „Zilele comunei Bujoreni”. Sărbătoarea anuală a ajuns la ediția a III-a, iar administrația locală a pregătit și anul acesta un program diversificat ce va încânta publicul participant, oferindu-le tuturor recitaluri de muzică populară și ușoară cu artiști consacrați. Alături de aceștia ansamblurile „Ciuleandra” din Râmnicu Vâlcea, „Miorița” din Vaideeni sau „Călușarii” din Frâncești vor face demonstrații prin programe speciale zonelor din care provin. Programul artistic este completat și de un recital oferit de Orchesta Profesionistă „Rapsodia Vâlceană”. De menționat că începând din acest an evenimentul va avea o nouă locație și anume, pe „Stadionul Gura Văii”. Deschiderea oficială va avea loc duminică 26 august începând cu orele 13.00, iar întreg evenimentul se va încheia, în seara aceleiași zile, cu un superb foc de artificii.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.