861 total views

PMP este un partid curat şi care doreşte dezvoltarea României!

PMP este un partid al tinerilor şi promovează ideile acestora!

PMP este un partid al intelectualilor de dreapta, al celor care îsi asigură existenţa prin efortul gândirii proprii şi prin munca lor!

PMP nu este de acord cu conceptul statului social şi cu faptul că foarte multe fonduri bugetare sunt date unor categorii sociale care nu le merită!

După toată această retorică propagandistică să tragem o linie şi să analizăm cine este şi ce doreşte PMP-ul:

• Că este partidul lui Traian Băsescu menit să-i asigure acestuia continuitatea politică după noiembrie 2014, asta o ştie toată lumea;
• Că doamna Elena Udrea este favorita domnului Traian Băsescu şi din această cauză din 7 iunie a.c. este preşedintele acestui partid, ştim cu toţii;
• Că intelectualii de rasă ai acestui partid îşi iau jucăriile şi pleacă, refuzând să fie părtaşii unei construcţii politice în care oamenii deştepţi nu au ce căuta, începe să se prefigureze.

Traian Băsescu, un adevărat om politic, de această dată şi-a făcut greşit calculele. El s-a grăbit în instalarea Elenei Udrea în fruntea partidului, dându-le de-nţeles celorlalţi membri din conducere, că ei sunt cantităţi neglijabile, fiind de fapt nişte membri ai “curţii” acesteia.

Pentru nişte intelectuali de marcă precum, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi sau Eugen Tomac, acest afront a fost ultimul şi le-a dat de-nţeles că staţionarea lor în PMP contravine modului în care ei gândesc. Politica propagandistică a PMP, a fost definită clar de Elena Udrea la Congres, aceasta arătând clar că numai ce doreşte preşedintele Traian Băsescu trebuie să facă PMP şi nu altceva.

În aceste condiţii, părăsite de steif-ul său intelectual, PMP riscă să devină un partid mai grobian decât PRM. Nu poţi supravieţui luptei politice actuale, numai cu un singur om, fie şi acela Traian Băsescu, sau folosind numai stereotipuri propagandistice gândite în laboratoare americane. În scurt timp tinerii care au crezut că-şi vor putea face o carieră în PMP, vor constata că aici este ca într-o cazarmă militară, unde un singur om strigă ordinele iar ceilalţi execută fără să le gândească.

Anticipăm numeroase procese de conştiinţă în rândurile membrilor de rând ai PMP-ului, în special al celor care, în trecuta campanie electorală de la europarlamentare, ne vorbeau despre partidul lor, ca despre un cavaler al mesei rotunde, adică cineva fără teamă şi fără prihană. Şi când colo, afară e vopsit gardul şi înăuntru leopardul!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.