103 total views

Încă odată, cei doi comunicatori de campanie ai PSD Vâlcea, Dumitru Lovin şi Adrian Buşu, au avut cea mai bună promovare electorală.

Aceştia au dat clasă în a explica ceea ce se numeşte Parlamentul European. Au tratat fiecare subiect cu o coerenţă pe care nu am văzut – o la nimeni în această campanie electorală. Au venit cu argumente corecte şi mai ales reale începând cu subiecte cum ar fi   – criza economică a României de unde a apărut – până la ajutorul de stat pe care Combinatul Oltchim era îndreptăţit conform Tratatului Uniunii Europene, să-l primească.

Dacă toţi comunicatorii de campanie ai celorlalte partide politice, candidate la alegerile europarlamentare din 25 mai, ar fi venit în faţa telespectatorilor şi ar fi explicat atât de bine ce înseamnă Parlamentul European şi Uniunea Europeană şi ar fi făcut campanie strict pe acest subiect, în loc să se certe şi să-şi reproşeze tot timpul ce a făcut sau ce nu a facut unul şi altul, cred că prezenţa la vot în judeţul Vâlcea ar fi putut fi una de amploare. Şi spun asta pentru că, din surse sigure ştiu că în judeţ, posturile locale se urmăresc cu mare interes.

Ştiu că sunt alegeri europene şi nu locale şi ca sunt mai greu de înţeles, dar trebuie să facem un efort, stimaţi cititori, să înţelegem că şi votul european este important, atât pentru România cât şi pentru judeţul Vâlcea, la fel ca votul prezidenţial sau cel local.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.