1,163 total views

Vâlcea va avea din nou echipă la nivel naţional . Flacăra Horezu a obţinut scorul meciurilor tur ale barajului pentru promovarea în Liga 3!

Având pe teren mulţi jucători care au evoluat anii trecuţi în primul sau al doilea eşalon, Flacăra Horezu (Vâlcea) a făcut scorul zilei, 8-0, (5-0) în prima manşă a barajul de promovare în Liga 3 cu Rapid Buzescu (Teleorman). Rămas fără nicio echipă profesionistă de fotbal de un an, judeţul Vâlcea va fi reprezentat sezonul viitor în Liga a 3-a de Flacăra, echipa din oraşul ceramicii. După 13 ani de aşteptare, timp în care a pierdut două baraje, Horezu revine în al treilea eşalon.

Veteranul Florin Matache a fost singurul care a intuit rezolvarea calificării încă din tur, după ce, cu o săptămână înaintea jocului, se declara nemulţumit cu o eventuală victorie la 3-4 goluri diferenţă. Astfel, Flacăra a făcut cel mai bun meci al sezonului chiar la baraj şi a început cu două ocazii imense ratate de Georgescu şi Nistor. Golul descătuşării a venit după un sfert de oră şi a fost reuşit de Ovidiu Popescu, cu un şut plasat de la 20 de metri. Antrenorii-jucători Adi Popa şi Bobi Verdeş au colaborat la golurile din minutele 22 şi 24, marcate de ”secund” din pasele decisive ale ”principalului”, iar oaspeţii au căzut complet. Returul este programat sâmbătă, 23 iunie, la Buzescu, în Teleorman, însă Flacăra este deja promovată, fiind aproape imposibil ca scorul din tur să fie întors.

Debut în antrenorat cu promovare!

La primul an în calitate de antrenor, Adrian Popa (29 ani) obţine o performanţă excelentă, promovarea în Liga a 3-a.


”Este o victorie foarte importantă, nu ne aşteptam la o diferenţă aşa mare de scor, promovarea este aproape asigurată. Vreau să le mulţumesc acestor băieţi minunaţi, care au muncit din greu pentru aceste rezultate, s-a format o echipă frumoasă şi toată lumea din zonă trebuie să îi aprecieze. Am tratat meciul foarte serios, am fost pregătiţi şi concentraţi şi a ieşit foarte bine. Vom trata meciul serios şi la Buzescu şi sper să obţinem şi acolo un rezultat bun. Ne dorim promovarea şi să facem în continuare o echipă frumoasă la Horezu, avem suporteri minunaţi, le mulţumim pentru susţinere, i-am simţit aproape tot campionatul”, a afirmat Adrian Popa.


 


Primarul din Horezu vizează Liga a II-a!

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu, savurează promovarea în Liga a 3-a şi are planuri mari pentru echipa din Treapt.


”Ne-a ieşit ce ne-am dorit, anume promovarea în Liga a 3-a, iar peste patru ani, ne vedem în Liga a 2-a! Avem bugetul aprobat, unul suficient ca să stăm la mijlocul clasamentului în Liga a 3-a. Apoi, din 2019, vom începe să urcăm spre lucrurile fruntaşe. Vom avea un buget bun, partea majoritară vine de la Primărie, iar o altă parte însemnată vine de la sponsori. Asigurăm echipei tot ce se poate asigura, aţi văzut că vin mulţi oameni din tot judeţul la stadion”, a spus edilul şef.


Din primăvară vor începe lucrările de modernizare a stadionului din Treapt, unde se va construi o tribună cu 1000 locuri pe scaune, vestiare noi, noctură, tabelă electronică şi un microhotel.

 

Aceste informații, text și poze, v-au fost oferite cu ajutorul site-ului liga2.prosport.ro – mai multe detalii AICI

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.