289 total views

Pe adresa redacției am primit textul de mai jos cu rugămintea de a-l publica și a trage un mare semnal de alarmă către toate autoritățile abilitate a gestiona o situație de acest gen. Chiar dacă este o stație peco privată, ne punem întrebarea: cine a autorizat toaleta acestei societăți și când a fost ultima autorizare? Dar ultimul control din partea DSP ori Protecția Consumatorului când a fost efectuat la acestă stație peco. Se impune de urgență ca prefectul Marin să ia atitudine!

ASA ARATA GRUPUL SANITAR DE LA PECO ELECTRA RADU OSTROVENI

EFECTIV UN FOCAR DE INFECTIE!!!!!!!!!!

AM ALIMENTAT MASINA DE ACOLO SI MI-A CERUL FIUL SA MEARGA LA TOALETA. ESTE IMPOSIBIL SA INTRI IN ACEA TOALETA. 

ATASEZ 3 VIDEO-URI CU FOCARUL DE INFECTIE.

TINAND CONT CA ACOLO FUNCTIONEAZA SI O BRUTARIE SI O ALIMENTARA….OARE IN CE CONDITII SE DESFASOARA ACTIVITATEA ACESTEI FIRME? OARE NU ESTE UN PERICOL PENTRU SANATATEA OAMENILOR CARE ALIMENTEAZA DE ACOLO, CUMPARA PAINE DE ACOLO SAU CUMPARA CEVA DE LA MAGAZINUL ALIMENTAR DE ACOLO?

A FOST NECESAR UN SIMPLU TELEFON PENTRU A AFLA CINE II TINE IN BRATE PE ACESTI ASA ZISI OAMENI DE AFACERI CARE DE FAPT SUNT VANZATORI DE BOLI. 

ACEST FOCAT DE INFECTIE EXISTA DE 30 DE ANI SI NIMENI NICIODATA NU A FOST IN CONTROL ACOLO….OARE DE CE? CAT DE INCOMPETENTE SA FIE AUTORITATILE LOCALE SAU POATE NU ESTE VORBA DE INCOMPETENTA….SI ATUNCI DISCUTAM DE LUCRURI MULT MAI GRAVE.

ACEST EMAIL VA FI TRIMIS TUTUROR AUTORITATILOR LOCALE SI TUTUROR ZIARELOR  LOCALE (+FACEBOOK)  PENTRU A FI SIGURA CA CINEVA VA AVEA CURAJ SA IA MASURI.

ASTEPT MASURI CORECTE SI EUROPENE INTR-UN AN 2019 AL UNUI ORAS EUROPEAN….ASA ZIS EUROPEAN!!!”

Am redat textul integral așa cum ne-a fost transmis! Chiar dacă are greșeli, nu acestea sunt importante ci conținutul acestuia.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.