370 total views

Ședința ordinară, de joi 29 noiembrie, a Consiliului Local Horezu a avut pe ordinea de zi un punct cu privire la o concesionare teren intravilan de 313 mp pentru „construire magazie și centrală termică”.

Liberalii lui Buican, de la Horezu, se opun dezvoltării unui întreprinzător particular și asta pentru că activează împotriva bunului mers al societății, ghidați fiind doar politic, deci la comandă. Cum altfel să se explice faptul că în octombrie votează „pentru” întocmire documentație atribuire și în noiembrie la aprobare documentație de atribuire „împotrivă”? Doar niște capete pătrate liberale se pot opune unei concesionări care poate aduce la bugetul local o frumușică sumă ce trece ușor de 10.000 de euro. La faza asta, liberalii lui Buican au gândit cu c…u…

Obadă – cel mai mare plătitor de taxe și impozite din Horezu

Datorită primarului Sărdărescu Nicolae, Obadă Gheorghe și-a mutat, când acesta a venit primar, toată activitatea pe zona Horezu (100 de mașini), fiind astfel societatea care plătește impozitele cele mai mari către administrația locală. Așadar, cel mai mare aducător de venituri la bugetul local, dorește să-și facă o centrală termică pe o bucățică de teren care se află chiar între imobilele proprietate personală și pe care nu ar putea să o folosească până la urmă altcineva, fiind foarte rău poziționată respectiva bucată de teren (vezi foto atașat).

Discuții pro și contra pentru doar 313 mp

La ședința ordinară a lunii octombrie majoritatea consilierilor locali au votat „pentru” demararea procedurilor de atribuire a unui teren intravilan cu o suprafață de 313 mp situat în centrul orașului Horezu, pentru construirea unei magazii, dar și a unei centrale termice. La ședința de joi 29 noiembrie, când trebuia să se aprobe documentația de atribuire pentru concesionare prin licitație publică, liberalii și un ecologist se sucesc la 180 de grade și votează „împotrivă”. Ofticații nu au avut o justificare tocmai beton, ci au amețit cu un amețit de la o asociație de proprietari niște explicații aberante și pe care l-au scos la înaintare ei neavând curaj să spună clar NU! Mai multe în filmarea atașată.

Obadă Gheorghe, tocmai ce a mai înregistrat alte 25 de mașini la primăria Horezu, deși era curtat de multe alte primării din zonă, dar promite că la 25 decembrie mută toată flota pe raza altei comune.

Concluzia?

Liberalii și ecologistul nu-l au la inimă pe acest întreprinzător privat sau vor să-i arte pisica edilului Sărdărescu, aici având și ei un cuvânt de spus – la patrimoniu, atât.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.