491 total views

….prin primarul Chelcea care dă lucrările la neamuri privând societatea de acestea.

Ca o introducere, menționăm că primarul orașului Berbești – Chelcea Vintilă – nu vine la ședințele pe care le convoacă, ba mai mult, își ia concediu medical chiar în ziua în care convoacă ședința. Consilierii susțin că este o mare lipsă de răspundere din partea acestuia și spun că nu este prima dată când procedează astfel, mai ales că ordinea de zi a ședinței ordinare din 29 noiembrie a avut puncte foarte importante și așteptau niște lămuriri de la edil, dacă pe Chelcea îl mai putem numi edil..

Un punct de pe ordinea zi și pe care îl promovăm astăzi este „situația economică a SC Gospodărie Locală Berbești SRL, la data de 31.10.2018”, societatea Consiliului Local și administrată de Popescu Mirel care a reușit performanța de a o aduce pe pierdere în doar câteva luni, deși a luat-o pe profit. Din informațiile deținute, în timpul pe care ar trebui să-l acorde societății prin administrarea acesteia, acesta se pare că-și administrează propria afacere care este pe profit în timp ce societatea înregistreză pierderi de peste 150.000 mii lei, deși în informarea pentru CL se specifică doar 83.660 mii lei.

În plenul ședinței consilierii își asumă și o vină a lor, dar cea mai mare este clar a administratorului Popescu care nu știe să-și ia lucrări pentru a funcționa la parametrii normali. Pentru o mai bună înțelegere puteți urmării înregistrarea atașată.

Consiliul Local a hotărât să-i mai acorde o șansă prin redresare într-un interval de 2 luni de zile, dar în opinia noastră…nu există redresare.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.