1,467 total views

….în timp ce alții stau liberi afară și mașinile poliției îi ocolesc voit.

UPDATE

Față de cele două persoane s-au luat măsurile necesare, au fost sancționate contravențional conform Ordonanțelor Militatre , cu câte 2000 lei, pentru lipsa declarațiilor, iar echipajul de poliție a însoțit cetățenii până la destinație pentru a se asigura că vor ajunge acasă, transmite purtatorul de cuvant al IPJ Vâlcea, Catalin Udrea. Între timp postarea a fost ștearsă de autor, motivele nu sunt cunoscute, iar link-ul atașat articolului nu mai poate fi accesat.

Poliția acuzată de ilegalitate

Comentarii dure a provocat o postare a unui cetățean nemulțumit de atitudinea lucrătorilor din Poliția Vâlcea, care, așa cum reiese și din imagini și film, ne arată o ceată de romi, și nu numai, ce se plimbă liberi pe stradă, iar mașina poliției trece nepăsătoare, iar lucrătorii nici măcar nu s-au dat jos din mașină.

„Poliția Râmnicu Vâlcea. Pentru ce vă plătim? Sau vi s-a dat ordin pe unitate să nu îi ardeți cu amenzi că sunt capital electoral? Aveați tupeul să țipați la mine că sunt pe stradă, deși eram în mod legal? Cu aștia ce faceți? V-ați învârtit pe lângă ei și nu le-ați cerut nimic…Pentru ce mai existați? Ieșiți să faceți demonstrații de forță în intersecții, cu Jandarmeria și Armata lângă voi. Sunteți eroi în anumite intervale orare și în anumite condiții? Vă rog sa dați share. Se vede clar ilegalitatea, la fel cum se vede numărul mașinii. S-au învârtit pe lânga ei de mai multe ori fără să le facă nimic… Proștii stau în casă, vă plătesc vouă salariile”, a scris Cătălin Colniceanu pe contul său de fb.

„Pe mine m-a oprit ditamai filtrul de mare, m-au întrebat de 5 ori de ce nu vine x să facă ce fac eu, în condițiile în care am arătat și actele și că urma să ajung la un an umit centru medical, iar pe ăștia nu i-a oprit (n.r. romi) care umblă mai mult de 3 în haită și încalcă Ordonanța Militară și pe mine mă iei și mă întorci cum vrei tu…”, ne transmite un alt cetățean

Acest articol este o sesizare pentru IPJ Vâlcea și dorim un răspuns cu controlul și măsurile dispuse în urma celor menționate.

https://www.facebook.com/catalincolniceanu/videos/3855094357864192/?t=2
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.