169 total views

Mitingul de protest organizat împotriva premierului Victor Ponta de PNL Vâlcea, mai bine spus de PDL Vâlcea, pentru că liberali nu prea erau, a fost un fiasco total. Cele aproximativ 60 de persoane adunate în mare parte din rândul săracilor din partid, cu excepţia liderului Romulus Bulacu, a consilierilor judeţeni Dumitru Tărăşenie, Victor Stănculescu , Aurel Simion şi a fostului prefect Anuţa Handolescu. Săracii ţipau jos Ponta, milionarii de dreapta stăteau şi îi priveau plini de condescendenţă. Liderul Romulus Bulacu a refuzat să poarte un dialog cu prefectul Dumitru Cornoiu, respectiv subprefectul Aurora Gherghina, pentru că prefectul se afla la instruire la Bucureşti, pe motiv că scopul mitigului este unul de imagine. Liberalii vor ca Victor Ponta să plece din fruntea actualului guvern pentru că este groparul justiţiei şi un apărător al corupţilor. Capii PDL, apărătorii sistemului mafiot al lui Traian Băsescu, vor de fapt să-l readucă pe fostul preşedinte în viaţa politică prin numirea lui ca premier, pe o scară mai largă mafioţii din PDL-PNL vor să tragă scaunul de sub fundul corupţilor din PSD.

Subprefectul Aurora Gherghina s-a pregătit intens pentru mitingul PNL: a pus câteva sticle cu apă la rece şi a chemat şi ambulanţa pentru eventualele lipotimii. Din fericire manifestanţii au scăpat întregi pentru că mare parte din timp au stat pitiţi printre pomii din faţa Prefecturii, nu în scuarul ars de soare.
Liberalii au primit nota unu pentru intenţia democratică şi ,,zero” pentru logica manifestaţiei, PNL neavînd numărul necesar de parlamentari pentru demiterea premierului.

 

 

Distribuie

2 comentarii

  1. Nu sunt un admirator al lui Ponta,dar fotografia realizata de dvs.e de nota 20:cine cerea demisia Guvernului?Numai banditi!Taraseni zis si Doru de la cartoane,mecanicul de locomotiva Prala si nea Minet sau Bulacu implicat in diverse afaficari!La puscarie si voi langa Ponta,derbedeilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.