405 total views

În urmă cu două săptămâni, scriam şi prezentam video, noul mod de prestări servicii al operatorului de salubrizare local, Romprest. Astăzi, 17 august, orele 17.00, angajaţii Romprest scormonesc din nou prin containerele pentru deşeuri reciclabile. În continuare operatorul economic de pe raza municipiului sfidează nu doar ceea ce scriem, ci ne permitem să credem că se joacă şi cu nervii cetăţeanului, dar şi cu ai dvs., domnule Mircia Gutău.

Deşi i-aţi chemat la discuţii şi le-aţi impus să respecte obligaţiile contractuale şi să intre în legalitate, aceştia fac în continuare ce vor. Tindem să credem că ori îl respectau pe primarul Matei ori aveau frică de el mai mult decât de dumneavoastră, domnule Mircia Gutau, altfel nu se explică ignoranţa cu care sunteţi tratat. Noi scriem, dvs. le impuneţi, dar ei îşi fac de cap. Faceţi ceva cu firma asta, dl. primar sau nu?… că nu mai înţelegem nimic. Sunteţi administratorul oraşului şi ne-aţi garantat o viaţă de o calitate mai bună. Înţelegem că nu este un accident ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, ci că de fapt acesta este modul lor de lucru. De la ei nu mai avem pretenţii, i-am făcut cu ou şi cu oţet, dar degeaba. Romprest este cu adevărat un operator boschetar.

R17AUG

Da, Romprest, sunteţi boschetari cu acte!!! Vă bateţi joc de amărâţii ăia de angajaţi punându-i să bage mâna în gunoi! Se pot îmbolnăvi, se pot tăia pentru că nu şti ce iei când cotrobăi prin gunoaie!

Domnule primar Mircia Gutău:

Cât mai permiteţi bătaia aceasta de joc?

Cât trebuie să mai scriem pentru ca cineva să ia măsuri şi să remedieze situaţia actulă?

Câte poze şi filmuleţe trebuie să mai postăm?

Cine le permite să nu-şi respecte obligaţiile contractuale?

Cât mai acceptaţi mizeria de la ghenele de gunoi?

Aţi fost la staţia de compost Râureni să vedeţi ce au făcut din cei 100 mp?

Ştiţi că pentru ei 100 mp înseamnă toată staţia?

Câte beneficii şi câte dezavantaje a adus Romprest municipalităţii?

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.