1,420 total views

…cum se mândrește că dezbină organizații întregi ale altor partide, cum pe banii noștri îi duce pe pensionari la restaurantul lui, pentru un vot, cum a vândut Rădulescu partidul să-i dea funcțiile de vicepreședinte la Consiliul Județean, cum împânzește secțiile de votare cu zeci de oameni/secție, cum e în stare să facă orice este necesar să mai ia un mandat. Orice! Calcă pe cadavre.

Gutău Mircia, însoțit de fratele său Prală Ștefan și de viceprimarul mut Eusebiu Vețeleanu, a participat la o ședință PER care a avut loc, astăzi 8 februarie, la Brașov. Nu vom detalia scopul întâlnirii, nu are rost, dar ceea ce a spus „marele„ Gutău se impune să detaliem, mai ales că a fost chemat să împărtășească din experiența pe care o are în …..spălat pe creiere.

Cu un calm bine stăpânit, pentru că în sală erau doar prietenii lui nu și cei de la Vâlcea, care nu au pus o cărămidă la o temelie în viața lor, dar îl critică maxim, Gutău, ușor, ușor, începe să ofere consultanță gratuită celor pe care îi adună să crească partidul cu care 100% va intra în Parlament fără alt ajutor, adică alianță politică. Îi invață cum să dezbine organizații, să adune oameni dându-le de mâncat și de băut că 99% îi vor vota. Așa îi consilia azi Gutău pe alți periști cu probleme penale, gen Solomon de la Craiova, Căncescu de la Brașov, adaugând că trebuie să degaje forță și să nu fie papă lapte.

Concret, ce le-a spus și ce i-a sfătuit Gutău pe noii veniți în PER…

Obiectivul nostru este să luăm 50%, să facem majoritate în CL (n.r. viceprimari tot de la PER), să luăm 7 primari și amândoi vicepreședinții de Consiliu Județean, dar pentru asta trebuie să știi să negociezi. Dacă te duci din start și spui că PSD e ciumat și PNL la fel, nu ai cu cine să mai negociezi. Trebuie să facem astfel de acțiuni, trebuie să luăm oameni de la alte partide, trebuie să ne mișcăm pe toate fronturile, să adunăm oameni, trebuie să lăsăm orgoliile.

Colegul meu Prală mi-a a adus ieri unul cu 7 organizații de la PRU, care a fost cel mai înverșunat adversar al meu în campania din 2016 și din pușcăriaș nu mă scotea. Până la urmă chit că își va vedea locul lui (gesticulând din mâini că… jos), dar aduce 50 de consilieri locali. Trebuie să accepți orice variantă. Bineînțeles că nu trebuie să îi promovez în față, că nu trebuie să uiți, dar trebuie să facem așa politic.

Avem 90 de secții de votare. Avem deja la fiecare secție câte 30 de oameni/secția de votare. Am făcut deja două întâlniri de câte 550 de oameni și vom mai face întâlniri pe câte 8 secții…8×30=240 sau până facem 500.

Vineri, de exemplu, avem o întâlnire cu cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Sunt oameni extraordinari de, lăsați așa… de …partea societății, oameni care au început să plângă când îi inviți într-un restaurant. Oameni care au 75…80 de ani. Am pus mașini la dispoziție, îi aducem și îi ducem înapoi acasă. Și sunt convins că dintre acei oameni 99% vor pune ștampila pe Partidul Ecologist.

De ALDE se alege praful. La Drăgășani le-am luat organizații întregi. Partidul Ponta vă spun eu că se alege praful, PMP s-a dus, nu va intra și atunci PER este un partid căruia nu poți să îi reproșezi prea multe, vrea binele populației. Foarte mulți vor lua leapșă. Unii se infatuează că au luat 50%. Veți vedea la locale ce va fi, va fi dezastru și pentru PSD și pentru PNL.

PSD (gesticulând din mână în sensul că e praf) acum 4 ani de zile dacă aveai 30% și mergeai la PSD sperai să iei 45%, luai 15% datorită partidului. Acum, ai 40% tu, 40% partidul, nu ei nici 30%. Vă garantez eu! De PNL oamenii au început să se lămurească, dezastru pe care l-au făcut în aceste două luni de zile.

Obiectivul nostru e măreț, dar sută la sută vom câștiga, cu o înțelegere, cu o imagine de forță care ar trebui, oamenii au nevoie de cineva care degajă forță, dacă ești un papă lapte…trebuie să avem multe manifestări și o firmă de IT care să ne facă multă reclamă. Scopul nostru comun este de a intra în Parlament de unul singur, dar asta nu înseamnă că e 100% fără muncă. Sub nici o formă. Am încredere că PER va fi a treia forță politică în România. E șansa noastră unică!

Gutău trebuie cu orice chip să rămână la Primărie, să fie primar, să-și termine PE FAȚĂ DE DATA ASTA, NU PRIN INTERPUȘI, blocul pentru care a eliberat deja documente, să-i termine fiului său, cel care și-a lichidat toate firmele din București și a revenit în Vâlcea, casa începută în toamna anului 2019 și multe alte schimburi de teren pe care încă nu le-a terminat de luat. Acesta este Gutău cel care mai vrea cu disperare un mandat, vecinul tuturor.

Gutău e doar un primar care, la alegeri, va fi lovit din toate părțile. E disperat! Se vede! numele sonore din PER– Gutău, Pendiuc, Solomon, Căncescu – sunt persoane publice condamnate pentru fapte de corupție prejudiciind bugetele locale. PER adună doar penali și vrea să ajungă al treilea partid ca putere în România! Incredibil cât tupeu!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.