544 total views

….pentru că administrativ acesta nu are nici o putere asupra abuzurilor pe care le afișează primarul PSD – Concioiu Nicolae – față de cetățeni și agenții economici, pentru că primarul nu se subordonează nici prefectului și nici președintelui CJ, primarul este stat în stat, adică el face legea lui și nu respectă Legea 215/2001 a Administraței Publice Locale și e cam generală treaba.

Un grup de cetățeni a luat atitudine și a ajuns astăzi la Prefectura Vâlcea, pentru că cineva din instituție i-a transmis persoanei fizice Concioiu Nicolae listele cu semnatarii „pentru” demitere primar și dizolvarea CL, liste care conțin date cu caracter personal și, în opinia noastră, cineva se poate îmbogății cu o plângere penală, mai ales că listele nu sunt publice. Mai mult, semnatarul unei astfel de liste, oricare ar fi el, cu siguranță nu dorește să se afle că a semnat decât dacă el face public acest lucru. Ori la Gușoeni, ce nu se dorea să se întâmple s-a întâmplat: listele au ajuns la Concioiu Nicolae care a început amenințările, vezi AICI.

Aceștia au fost primiți de suprefect Aurora Gherghina care l-a înlocuit pe prefect, acesta lipsind momentan din instituție (deși cineva ne-a asigurat că prefectul era în Prefectură, doar ce terminase audiențele) și au purtat o discuție mai în detaliu, prezentând în mare inepțiile primarului și pe care nu le înșiruim aici, ci invităm cititorii să vizioneze filmarea și să observe singuri ce fel de primar este Concioiu Nicolae – primarul care nu mai este dorit de oameni la conducerea primăriei.

Ăsta a fost motivul real al grupului, venit la Prefectura Vâlcea tocmai din Gușoeni, care a cerut să afle un singur lucru: cum au ajuns atât de repede listele la Concioiu, cine le-a dat?

Același grup de cetățeni așteaptă să fie primiți de Prefectul Marin Florian, pentru că vor să lămurească problema listelor „împrumutate” persoanei fizice Concioiu Nicolae. Nu vrem să acuzăm pe nimeni, dar de la Registratură listele au ajuns direct la mapa prefectului, iar acces la ele a avut secretara, Alex Concioiu și prefectul Marin. Alex Concioiu, consilierul prefectului, chiar dacă nu îl credem, spune că nu are nici o legătură. Atunci, cine a transmis listele? Prefectul, secretara? Cine?

Așteptăm și noi rezolvarea acestei situații! Și așteptăm și punctul de vedere al președintelui Constantin Rădulescu  – politic!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.