257 total views

…dar noi nu iertăm și ignorăm, ci taxăm incompetența, minciuna, prostia!!!

Acest individ se filmează când își arată mușchii în fața șefului CNAIR și cu un discurs plin de greșeli, îîî-uri și ăăă-uri repetate, confundă dealul Negruleștilor cu dealul Horezului, dealuri care se despart prin vreo 10 km și spune că drumul de la Olănești a stat închis aproape toată vara, în loc să spună că s-a circulat cu dificultate folosindu-se doar o bandă pe porțiunea ruptă.

Rădulescu și Neaga doi șmecheri..p…

Un material video pe care l-am urmărit degeaba, însoțit de un comunicat de presă care nu transmite absolut nimic, ne demonstrează, încă o dată, că președintele Consiliului Județean – Constantin Rădulescu – face mișto nu doar de presă, dar și de locuitorii acestui județ care clar citesc și urmăresc și ei cele publicate, aruncându-ne doar vorbe goale.

În materialul video atașat veți observa, dragi cititori, cum stimatul nostru președinte se laudă că la adus la Vâlcea pe Narcis Neaga (probabil nu a mai suportat criticile pe care i le-am adus cu privire la DN-urile rupte la Olănești și Bărbătești) directorul CNAIR și astfel vor rezolva multitudinea de probleme cu care se confruntă județul Vâlcea pe drumurile naționale. Ne arată prin același material video că „îl trage” de urechi pe Neaga pentru incompetența lui Golumbeanu de la regionala Craiova și îi asigură pe vâlceni că nu permite ca drumurile naționale să rămână într-o stare complicată așa cum este cazul Olănești și Bărbătești despre care vor vorbi. Se mai laudă Rădulescu că îl cunoaște pe Neaga de 10 ani și are mare încredere în el că se va apleca exact pe drumurile despre care vorbesc, dar și despre intervenția rapidă pe drumurile naționale.

Bun. De ce am spus că președintele Rădulescu ne ia de proști și își bate joc de noi? Pentru că în cele trei rânduri din comunicatul de presă nu doar că nu ne spune absolut nimic, dar ne dă speranța că vom afla mai multe dacă urmărim un material video. Și am urmărit materialul video din care nu am aflat NIMIC! Domnule Rădulescu: cât vreți să vă mai suportăm incompetența, infatuarea, prostia, minciuna? Am crezut, uitându-ne la clip, că vom afla în sfârșit care este stadiul licitațiilor, când încep lucrările la cele două drumuri și în concluzie ce se întâmplă de se întârzie atât de mult, explicații pe care le așteaptă atât edilii celor două localități menționate cât și șoferii care zilnic tranzitează aceste două drumuri rupte din luna martie a acestui an și din cauza cărora se pot produce zilnic accidente rutiere grave sau mai puțin grave.

Nouă nu ne-ați spus nimic, pe cei doi edili nu i-ați informat cu nimic, lucrările nu știm când încep, dar ne arătați cum îl ciufuliți pe Neaga. Grupa de proști poate vă mai crede, că noi nu! Vorbe goale! De ce nu ne-ați transmis un comunicat în care să ne spuneți cu subiect și predicat ce ați hotărât asupra celor două drumuri? De ce nu l-ați dus pe Neaga la drumurile rupte? Cum mama dracului nu sunteți în stare să rezolvați două drumuri rupte, dar aveți tupeu să-l aduceți pe Neaga la Vâlcea, să-l ciufuliți și apoi să-l filmați și să dați la presă? Cum mama dracului puteți să spuneți că aduceți milioane de euro în Vâlcea, dar două drumuri rupte ne artă incompetența de care dați dovadă? Cât mama dracului vă mai bateți joc de noi, voi ăștia care ne mințiți cu nerușinare? „Bă”, gata! Ajunge!

Cât despre „discursul” lui Neaga…am zis că dau pe spate…auzi: nu avem nevoie să semnăm acte, ne privim în ochi și-o facem. „Bă”, noi suntem tâmpiți sau voi? Păi „bă” Rădulescule: de ce nu te-ai dus să te privească Neaga în ochi să ne repare mai repede drumurile? Incredibil câtă bătaie de joc la adresa noastră. Rușine să vă fie!

Comunicatul de presă…gol!!!

„Joi, 4 octombrie a.c., Narcis Neaga, director general al CNAIR, a fost prezent la Vâlcea, urmare solicitării Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a analizat stadiul fizic şi s-au identificat modalităţile de acţiune pentru realizarea unor sensuri giratorii şi continuarea reabilitării DN 67, s-au stabilit demersurile pentru definitivarea preluării DN 7D de către Consiliul Judeţean şi au fost puse în discuţie chestiuni extrem de importante pentru judeţul nostru, pe care le puteţi afla urmărind materialul video”.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.