301 total views

Flacăra Horezu – echipa lui Adrian Mititelu, sâmbătă 6 octombrie, pe stadionul Treap din Horezu, obține o nouă victorie cu Universitatea Craiova, meciul finalizându-se cu scorul de 2-0 pentru echipa horezeană.

Primarul Nicolae Sărdărescu, care face eforturi financiare foarte mari să susțină echipa de fotbal, se declară foarte mulțumit de faptul că echipa este în continuă creștere de formă. „Noi nu avem presiune pe noi. Următorii doi ani nu facem nimic altceva decât să creem o echipă competitivă cu care să atacăm peste doi ani de zile Liga a 2-a. Sunt foarte fericit!”, a declarat edilul pentru postul de televiziune locală VL1.

Menționăm totuși că președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a promis că va finanța această echipă în cel mai scurt timp. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna septembrie nu s-a regăsit proiectul de hotărâre pentru aprobarea și alocarea unei sume de bani pentru ca această echipă să funcționeze la parametrii normali. Când lipsa de finanțare este prezentă, jucătorii pot să scadă în performanță! Domnule președinte sperăm ca în luna octombrie să vedem pe ordinea de zi proiectul de finanțare al acestei echipe cu care sigur vă mândriți. Să nu uităm că Vâlcea nu are altă echipă de fotbal în Liga a 3-a în afara echipei FLACĂRA-HOREZU.

Urmează meciul cu Voluntarii 2 pentru care echipa începe de luni 8 octombrie antrenamentele.

Mai multe despre victoria Flacăra Horezu – Universitatea Craiova în clipul atașat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.