231 total views

…care nu s-a remarcat pozitiv prin performanțele profesionale, fiind notat la un examen de titularizare pentru postul de profesor de sport cu 2,57 și cu nota 1 la examenul pentru funcția de inspector general adjunct, împins în față de șeful „pesedeilor” vâlceni și propulsat pe o funcție mai mare decât căciula lui, și care continuă să se facă de râs și să ne facă de râs.

VĂ PLACE DOMNULE PREȘEDINTE RĂDULESCU CONSTANTIN?

VĂ PLACE CE „CAPACITĂȚI” PROMOVAȚI LA RANG DE MINISTER?

VĂ PLACE CĂ VĂ FACE DE RÂS ACEST PROFESORAȘ DE NOTA 1?

AȘA E CĂ VĂ MÎNDRIȚI CU EL? CĂ ALTFEL L-AȚI DA DRACULUI ODATĂ JOS!!!

În mare, cam toate site-urile online de știri, dar și posturi tv, l-au făcut vedetă pe „marele” pesedist vâlcean ajuns în fruntea unui minister, atunci când nu a știut:

– cu cine a făcut bugetul, întrebând: „cine este doamna Pescaru?”

– când a fost prins cu țigara aprinsă în timpul CEx-ului PSD,

– când a fost întrebat despre pachetul de legi al lui Hammurabi

– când a jignit-o pe marea gimnastă a României – Corina Ungureanu

– când a fost făcut „alt bou, imbecilul de la tineret”

– când nu a știut cine este Ionuț Radu și lista se pare că zi de zi se umple…

Ok. Am înțeles. Jucătorul preferat este Ianis Hagi. Dar, când tu ca ministru, spui că „nimeni altcineva nu mă interesează?”, este ca și cum ai spune: nici nu vreau să aud de restul jucătorilor. Deși din toate interviurile, observăm că acest individ Matei (nu putem să ne adresăm stimabilului titulatura de ministru… e prea mult) are o mare lipsă de cunoștințe în domeniul sportului, și pentru că acest lucru nu este de ajuns, își permite să facă și o astfel de afirmație care jignește efectiv restul sportivilor. Ce-l costa să spună: „da, jucătorul meu preferat este Ianis Hagi, dar toți jucătorii sunt valoroși…etc, etc…

Mai mult, reporterul digi24 îl întreabă cine este căpitanul naționalei echipei de tineret și el spune care este jucătorul lui preferat. Dacă atât poate…ce să faci, n-ai ce să faci…aștia sunt, cu aștia defilăm…

VIDEO https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ministrul-sportului-nu-stie-cine-este-capitanul-romaniei-u21-1152293

Digi 24 îl prinde iar pe picior greșit și-l face vedetă…

Ministrul Tineretului şi Sporturilor pare să nu ştie nici măcar în ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania cine e căpitanul acestei echipe-revelaţie. A auzit, ca şi restul europenilor, de Ianis Hagi. Măcar atât. Nu putem decât spera ca meciul de azi să-l determine să afle care e numele fiecăruia dintre jucătorii care au produs o performanţă istorică şi au redeschis pofta românilor de a se interesa de fotbal.

Întrebare: Știti cine este căpitanul naționale de tineret?

Bogdan Matei, ministrul Sporturilor: Am spus-o și am întrebat în momentul în care am fost întrebat ce jucător prefer, răspunsul meu a fost unul singur: Ianis Hagi. Nimeni altcineva nu mă interesează și rămân cu aceeași părere. Ianis Hagi este jucătorul meu numărul 1 preferat.

Întrebare: Acum știți cine e Ionuț Radu?

Bogdan Matei, ministrul Sporturilor: Sigur. Acum două luni nu știam și le urez succes. Sunt convins că vor face o figură foarte frumoasă.

Interviul cu ministrul sportului a fost făcut înaintea semifinalei dintre Germania U21 și România U21, scor 4-2.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.