266 total views

Ce îl deranjează pe șeful ANAR -Victor Sandu la activitatea de la Vâlcea a directorului din subordine, Ștefan Prală, știm, dar nu știm de ce șeful vâlcean nu face față situației și anumiți angajați din subordinea lui fac ce vor. „Prietenii” i-au lipit pe frunte eticheta „manager de nota 10”, ca mai apoi, tot „prietenii”, să spună că „nu a ajuns director la instituție datorită meritelor profesionale, iar cine crede asta e un idiot”. Prietenii știu de ce! Și Prală la fel!

De mai mult timp primim informații că angajații ABA Olt folosesc echipamentele sau utilajele administrației în scop propriu, adică pentru lucrări la terți obținând astfel foloase materiale personale. Un caz de acest gen ne-a fost, iar, sesizat la începutul acestei săptămâni și vizează o lucrare în orașul Băile Olănești.

Astăzi, directorul ABA Olt, Ștefan Prală a fost chemat la ANAR de Victor Sandu, pentru disctuții avansate, în sensul că în administrația vâlceană problemele se țin lanț. Când spunem probleme ne referim la ceea ce fac în scop personal unii angajați, pe la spatele directorilor sau poate chiar cu girul lor. Știm ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni chiar dacă nu am publicat, iar la „ședința” de astăzi de la ANAR sigur acestea vor fi discutate.

Ștefan Prală a fost contactat telefonic și deși nu a răspuns și nici nu a revenit, situația lucrării de la Olănești i-a fost adusă la cunoștință, cu rugămintea ca după „ședința” ANAR să ne dea mai multe detalii.
Îi solicităm, în acest sens, directorului ABA Olt, să făcă verificări în ceea ce privește sistemul care înregistrează activitatea mașinilor și a șoferilor și să ne transmită punctul de vedere, pentru a vedea ce se întâmplă cu utilajele instituției, peste știința directorilor. Vom publica în curând situația de la Olănești.

Nu am uitat nici de examenul/concurs de la Argeș-Vedea care nu s-a terminat, iar conform calendar desfășurare 24 aprilie a fost termen de afișare a rezultatului privind contestația la rezultatele probei scrise, rezultat care nu a fost afișat. Susținerea planului de management, adică proba practică, nu a mai avut loc în data de 25 aprilie. Adrian Moisescu, singurul candidat de altfel, în cursul zilei de astăzi, promite că ne va oferi informații cu privire la acest concurs.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.