166 total views

O declaraţie cel puţin ciudată a premierului României, Victor Ponta, a circulat ieri, 22 octombrie, pe platformele online ale publicaţiilor naţionale şi anume, despre autostrada Comarnic-Braşov.

VPAutostrada Comarnic-Braşov a fost subiect de promisiuni pentru mulţi politicieni, inclusiv pentru premierul Victor Ponta care, în 2013, declara că nu va mai participa la următoarele alegeri parlamentare, din 2016, dacă şoseaua nu va fi executată până la acel moment. O licitaţie pentru construcţia unor mici tronsoane din autostradă a avut loc la jumătatea anului în curs, iar începerea lucrărilor vor demara la începutul anului viitor. În acest context, premierul a declarat ieri – “„O s-o încep eu, n-o s-o termin eu, o s-o termine cine o veni, dar important este că era poate ultimul proiect important pe care voiam să-l facem“.

La începutul anului, mai exact luna ianuarie, acelaşi premier declara că îşi poate „face un doctorat” pe tema construcţiei autostrăzii Comarnic-Braşov, susţinând că el cunoaşte detaliile financiare şi tehnice, foarte în detaliu, ale acestui proiect, amânat de mai multe ori de către autorităţi. În acelaşi context, declara şi că până pe 15 februarie trebuie decisă semnarea contractului de construcţie sau realizarea proceduri. Am ajuns în octombrie 2015 şi nu se întrevede nici un viitor al construcţiei autostrăzii Comarnic-Braşov.

Autostrada Comarnic-Braşov are 10 foşti miniştrii care şi-au asumato, dar niciunul nu a dus la final acest obiectiv cu care, cu siguranţă, şi-au făcut la învestirea mandatului, promisiuni ca vor face şi vor drege.

Cei 10 foşti miniştrii ai Ministerului de Transport
Miron Mitrea (PSD), Gheorghe Dobre (PDL), Radu Berceanu (PDL), Anca Boagiu (PDL), Alexandru Nazare (PDL), Ovidiu Silaghi (PNL), Relu Fenechiu (PNL), Ramona Mănescu (PNL), Dan Şova (PSD), Ioan Rus (PSD)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.