147 total views

Candidatul PSD-ului la prezidenţiale domnul Victor Ponta, a făcut zilele trecute o aroganţă descalificantă pentru un om politic.

În mod voit, domnia sa a persiflat pe ceilalţi candidaţi din cursa prezidenţială afirmând că la primul tur nu va participa la dezbateri, ci va sta comod în faţa televizorului ronţăind popcorn şi degustând o băutură răcoritoare. Trecând peste ridicolul afirmaţiei, nu putem să nu observăm că Victor Ponta începe să semene din ce în ce mai mult cu mentorul său, Adrian Năstase, în ceea ce priveşte aroganţa. Dacă în 2004 Adrian Năstase îşi imagina că are România în buzunarul “stâng” de la costum, tot aşa începe să creadă şi Victor Ponta, că populaţia României îi stă tot în buzunarul “stâng” al hainei. Ceea ce nu înţeleg politicienii români este că, aceste exprimări pot să dăuneze foarte mult procentelor electorale. Românii sunt un popor “ros” de curiozitate şi sunt mari consumatori de dispute politicianiste. Milioane întregi de români sunt seară de seară “fanii” posturilor de televiziune unde, genul talk-show reprezintă poziţia numărul unul în grila de program. Se pare că Victor Ponta şi-a dat seama de gafa făcută şi a considerat că a făcut o exprimare nefericită, dar, totuşi, stăm să ne întrebăm dacă nu cumva a fost nevoie de vreun consilier să-i spună acest lucru, pentru că domnia sa nu pare genul care să-şi dea seama de propriile greşeli.
O vorbă românească spune că:  “Omul din greşeli învaţă!”. Respectând această veche vorbă românească PSD-ul ar trebui să-i impună liderului său s-o lase mai moale cu aroganţa pentru că altfel s-ar putea să împărtăşească soarta din 2004 a lui Adrian Năstase.

Premierul Victor Ponta, prezidenţiabil al PSD, a declarat, vineri, că partidele care îl susţin pentru Cotroceni îi asigură “o primă de pornire” de 40% din opţiunile electorale, urmând ca restul de 10% pentru a câştiga alegerile să fie efortul său, reiterând ideea unei campanii anti-Băsescu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.