374 total views

Săptămâna aceasta este despre Consiliul Județean Vâlcea, administrație publică locală, constituită la nivel județean, pentru coordonarea activității consiliilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean.

Conducerea acestei instituții județene, printre multele atribuții pe care le are, se ocupă, în special, cu elaborarea programelor de dezvoltare economico-socială și de administrare a județului. În acest context, vom promova în această săptămână proiectele importate ale CJ Vâlcea, stabilite prin vot și nu numai.

Așadar, și în acest an, se continuă modernizarea drumurilor județene care, în comparație cu alte județe din regiunea Sud-Vest Oltenia – Dolj, Gorj, Mehedinți și Olt – sunt reabilitate în proporție de 70 – 80%. Edilul județului, Constantin Rădulescu, susține că vor începe lucrările de modernizare a celui mai lung drum din județ – DJ 676 Cerna – Irimești – , a “mini-centurii” ocolitoare a Râmnicului – DJ 703 L -, dar și a Drumului Loviștei – DJ 703 H.

„În bugetul pe anul 2024, pe care îl vom aproba în câteva zile, am prevăzut cca 26,5 milioane euro, pentru demararea acestor investiții în infrastructura rutieră. Sume importante vor merge și către RAJDP Vâlcea, pentru lucrări de întreținere drumuri și poduri județene. Ca în fiecare an, parcul auto al RAJDP Vâlcea va fi completat cu noi utilaje, anul acesta vom achiziționa un cântar mobil și un concasor mobil. Am promis modernizarea tuturor drumurilor județene și muncim, zi de zi, pentru îndeplinirea obiectivului nostru”, se arată în comunicatul transmis.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.