238 total views

Conform ziarului de casă al administrației, Gutău Mircia și-a luat consilier “de valoare” să-l învețe cum să dezvolte orașul nostru. Pe numitul Pendiuc Tudor.

Pentru cei care nu-l cunosc pe acest “monstru sacru” al administrației vă dăm noi câteva detalii: Tudor Pendiuc a fost primar al oraşului Piteşti timp de 6 mandate, din 1992 până în 2016. În iunie 2016, Pendiuc a candidat ca independent şi a pierdut alegerile pentru Primăria Piteşti. Nu s-a obişnuit cu ideea, iar în decembrie 2016 a candidat pentru un loc în Camera Deputaţilor pe listele ALDE, dar fără succes. Are mai multe dosare penale, unul pentru concesionarea transportului în comun din Pitești, altul pentru asfaltarea pe bani publici și decontarea lucrării fictiv pe o altă stradă a drumului către casa amantei.
La o simplă căutare pe internet găsiți informații suficiente despre “performanțele ” acestui personaj.

Ceea ce contează în această numire este faptul că Gutău Mircia nu are nicio încredere în vâlceni. Nu a găsit un consilier “competent” în tot orașul nostru!

Nu a găsit un consilier capabil nici în cei aproape 17.000 vâlceni care l-au votat ( aceștia sunt buni numai la băgat votul în urnă și la aplaudat la inaugurări ale locurilor de joacă).

Nu a găsit un consilier între toți tinerii capabili ai acestui oras, care încă locuiesc în Râmnicu Vâlcea și încearcă să-și facă un viitor aici, nu în București, Sibiu, Cluj Napoca și nici în UK, Italia, Spania, Germania, etc.

Nu a găsit un consilier între toți adulții vâlceni … niciunul nu corespunde standardelor lui Gutău Mircia.

Nu a găsit niciun consilier între pensionarii vâlceni, experiența, pregătirea și cunoștințele niciunuia nu reușesc să se ridice la nivelul impus de Gutău Mircia.

Din această “excelentă ” numire înțelegem că Pendiuc Tudor, un fost comunist metamorfozat în politician de succes după revoluție, penal celebru, cu mai multe dosare pe rol pentru diverse fapte penale comise, este UNICUL CONSILIER capabil să-l “ghideze” pe UNICUL PRIMAR capabil al Râmnicului.

Vâlcenii vor achita salariul unui penal celebru pentru a avea de la acesta indicațiile prețioase cu privire la cum să ne administrăm orașul.

 

Vâlceni, primiți ce-ați ales …

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.