47 total views

Vai celor invinsi! spuneau latinii in urma cu 2000 de ani. Cam acelasi lucru se va auzi astazi din sediul PDL Valcea dupa sedinta in care, ostile vor sta fata in fata. Pe de o parte aripa veche in frunte cu Romulus Bulacu, Samoil Valcu si Petre Ungureanu. De cealalta parte oastea lui Romeo Radulescu de la Organizatia Municipala, cam decimata ce-i drept, de rezultatul slab din 25 mai.

Nu suntem niste medium-uri, dar putem anticipa ca deseara, Organizatia Judeteana Valcea PDL, va suferi un cutremur major.

Desi pdl-isitii incearca  “sa puna batista pe tambal” lupta pentru putere este prea avansata pentru a nu curge sange. Aripa veche are doua optiuni:

–         Daca Mircia Gutau este astazi absolvit de vina de catre Curtea de Apel Craiova, in mod cert de maine  va fi noul presedinte al Organizatiei Municipale Rm. Valcea a PDL. In acest caz Romeo Radulescu nu se va mai putea regasi in nici o structura municipala sau judeteana a PDL stiuta fiind animozitatea existenta intre el si Mircia Gutau;

–         Mircia Gutau capata interdictie de a candida in 2016 la alegeri si atunci “troica” Bulacu, Valcu, Ungureanu , o readuc in partid pe doamna profesoara, Gabriela Ene, un adversar recunoscut al lui Romeo Radulescu si in urma bataliilor ce se vor da, ii asigura interimatul conducerii Organizatiei Municipale. In acest caz mai exista si varianta “B”, cu Grigore Craciunescu, actual consilier municipal si un apropiat al lui Samoil Valcu.

Dupa cum se poate observa, pentru Romeo Radulescu nu intrevedem nici o carte castigatoare. El nu poate astepta nici un sprijin de la Vasile Balga deoarece, el a fost catalogat la Congresul de anul trecut al PDL-ului ca un apropiat al doamnei Elena Udrea, actualul presedinte national al PMP. Pe langa Romeo Radulescu nu sunt foarte multi fideli, iar mana de fideli contabilizati nu poate rezista, credem noi, asaltului celor de la judet.

Pentru “troica” de la judet, tragerea pe linia moarta a lui Romeo Radulescu reprezinta o revansa luata pentru perioada in care acesta a facut instructie cu ei din “inaltimea” functiei sale de primar al Municipiului Ramnicu Valcea.

Daca Romeo Radulescu va fi inlaturat astazi, PDL-ul valcean pierde unul din atuurile pe care le avea fata de celelalte partide valcene si anume, promovarea tinerilor in functii de conducere. Si astfel, visul lui Romeo Radulescu si al echipei sale va deveni istorie, iar PDL-ul la Valcea nu va mai fi cu nimic deosebit de PSD sau PNL.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.