867 total views

Pe o porțiune din strada Dealul Malului din municipiu Râmnicu Vâlcea au început lucrările de pregătire pentru asfaltare, am putea deduce după ce am văzut șantierul existent chiar în dealul unde strada se termină. Ar fi fost foarte bine dacă primarul Gutău dădea ordin de începere a lucrărilor și nu un constructor așa de capul lui.

Ca să fim mai expliciți, administratorul SC Civil Speed SRL – Amărăzeanu Mircea – are casă chiar sus de tot pe Dealul Malului și pentru că își rupe mașinile s-a apucat fără autorizații de nici un fel să facă lucrări de întreținere a unui drum public pe o porțiune de probabil 500 m, drum pe care asfaltarea trebuie să o facă administrația locală prin DADP și nu el persoană fizică.

Nu credem că are rost să mai menționăm cum justifică constructorul persoană fizică materialele de construcții necesare unei astfel de lucrări – nisip, pietriș, balast, utilajele, angajații, etc – că poate nu este treaba noastră. Dar orice om cu puțină minte se întreabă totuși de unde le are, pentru că nu știm câți cetățeni își permit să facă gratis astfel de lucrări care se ridică la costuri nu tocmai de nimic pe care acesta le suportă singur, iar vecinii pe care îi are, că are, nu contribuie cu nimic, iar el spune că are lucrări pe pierdere.

Dacă SC  Civil Speed vrea să facă lucrări gratis îi recomandăm să caute și să investească în lucrări private, în nici un caz pe drumurile publice care nu îi aparțin. Autoritățile locale au fost deja informate și au luat atitudine, iar noi așteptăm, din partea lor, un răspuns oficial cu privire la cele sesizate.

Concluzia? Intenția cetățeanului Amărăzeanu Mircea este bună, dar nu și legală și el știe acest lucru. Poate un acord între el și Primărie era perfect și își putea justifica și cheltuielile…

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.