268 total views

Intră în greva foamei pentru că asta este singura soluție care i-a mai rămas deoarece de 10 ani își caută dreptatea care îi este știrbită de organele de cercetare.

 

Vă informez că începând de mâine mă voi afla în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea în greva foamei pentru a atrage atenția în ceea ce privește mușamalizarea cazurilor de malpraxis medical de către procurori”, este mesajul tânărului Bogdan Neagu

Cazul este cunoscut pe plan local, mediatizat fiind în urmă cu ceva timp de mass-media locală. Este cazul în care fiul își caută dreptatea de 10 ani de când a rămas fără tată în urma erorilor grave medicale vâlcene, în urma unui diagnostic eronat și refuzul medicilor către altă unitate medicală, București spre exemplu.

În 26 februarie publicam articolul cu titlul –  „Diagnostice eronate și lumânări pe masă. Atât poate Spitalul Județean de Urgență Vâlcea…”

…un Spital ridicat în slăvi de conducerea județeană
Cazurile de malpraxis de la Râmnicu Vâlcea, au fost prezentate de avocații victimelor sistemului medical vâlcean, avocați care încearcă să scoată la lumină incompetența, nepăsarea, falsificarea de documente cu complicitatea organelor judiciare. Avocații luptă pentru victimele sistemului medical vâlcean, pentru dreptatea lor, o dreptate știrbită de lucrători din poliție, organe judiciare – procurori, medici legiști, parchet, etc,…

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.