191 total views

Dorința de implicare activă în evoluția comunității, preocuparea pentru schimbarea în bine a destinului individului și al familiei, l-au determinat pe Nicolae Sărdărescu să candideze la Primăria orașului Horezu. La întâlnirile sale cu alegătorii, candidatul PSD are un discurs elegant și rafinat, plin de substanță, menit să atingă inimile ascultătorilor.

foto/adevarul.ro

nicolae sardarescu

”Viața noastră, a comunității, este afectată negativ de interesele personale sau de grup, de minciuna și tupeul fantastic al persoanelor care ne conduc destinele, de lipsa lor de pregătire și experiență managerială. Nu am înțeles niciodată de ce nu avem curajul unei schimbări radicale a destinului nostru, a comunității în care trăim și n-am înțeles cum persoanele care până în prezent ne-au reprezentat în Consiliul Local și Primărie, au curajul să vină din patru în patru ani să ne ceară încă o dată votul în condițiile în care nu au rezolvat nimic din problemele importante ale noastre, respectiv: locuri de muncă, taxe și impozite suportabile de cetățeni, drumuri, canalizare și alimentare cu apă de bună calitate”, spune Nicolae Sărdărescu.

Aspectul de comună mai dezvoltată al unui oraș cu un potențial antreprenorial și turistic fantastic, menținut la acest nivel de majoritatea celor ce i-au condus destinele, ”migrația” forței de muncă tinere lipsită de orientare și perspectivă spre tărâmuri ale făgăduinței, lăsând în urmă durerea familiei, nimicnicia, fariseitatea, minciuna adusă la rang de adevăr,  ca si caracteristici ale trecuților și actualilor conducători, sunt determinante pentru oricare dintre cetățenii Horezului pentru a-și dori schimbarea.

”De ce să ne mințim unii pe alții, să ne urâm, să ne înșelăm și denigrăm, când putem trăi împreună, ne putem ajuta, bucura și simții fericiți? Cinstea, bunele intenții, sufletul curat, caracterul nepătat, credința în Dumnezeu și în oameni, pregătirea profesională solidă, experiența de viață, dorința puternică și mai ales CONVINGEREA că pot realiza scoaterea localității noastre din mediocritatea în care se află de ani de zile, m-au determinat să candidez la funcția de primar. Dacă ajungem cu toții să conștientizăm faptul că binele și calitatea încep cu noi, suntem pe drumul cel bun și pe direcția corectă! Nu în ultimul rând, știm cu toții că a pune sufletul în orice facem, ne aduce rezultate, așa că haideți să punem sufletul pentru orașul nostru”, conchide Nicolae Sărdărescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.