120 total views

Seara trecută, miercuri, 14 mai, la postul local de televiziune VTV, a avut loc o promovare electorală a partidului PSD, avându-i ca reprezentanţi pe Adrian Buşu şi Dumitru Lovin.

De această dată, cei doi au decis să promoveze şi să explice  ceea ce reprezintă Parlamentul European, încă de la formarea acestuia , în detrimentul expunerii priorităţilor pe care Partidul Social Democrat le are în vedere, în cazul unui rezultat favorabil la alegeri. Scopul acestei expuneri a fost ca cetăţenii să poată înţelege mult mai bine importanţa Parlamentului European asupra ţării noastre şi a participării la alegerile din data de 25 mai.

În aceste două săptămâni de când a început campania electorală pentru alegerile parlamentare, cei doi reprezentanţi ai PSD au fost singurii care au decis să expună exact ceea ce face şi cu ce se ocupă Parlamentul European.

Sperăm, că pe această cale, toţi telespectatorii să fi înţeles mult mai bine de ce este atât de important şi de ce se pune atât de mare accent pe participarea lor la votul din 25 mai.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.