176 total views

Partidul Puterii Umaniste Social Liberal şi-a înfiinţat filială şi la Vâlcea. Noua Organizaţie Judeţeană a demarat deja acţiunea de înfiinţare a organizaţiilor locale în judeţ. Deocamdată nucleul este format atât din oameni obişnuiţi care n-au mai făcut politică, cât şi membrii de la alte formaţiuni. Toţi cei care se vor înscrie la umanişti până la Congresul din noiembrie vor primi calitatea de membru fondator.

PPU 2

Liderii organizaţiei de la Vâlcea susţin că fiecare adeziune va fi analizată înainte de a fi acceptată. Pentru că ideea formării Partidului Puterii Umaniste a pornit de la nevoia unei alternative, este nevoie de persoane care să dorească un alt tip de politică.
Apelul PPU-SL se adresează în special clasei de mijloc, a celor care pun economia unei ţări pe picioare, dar şi celor care s-au săturat de umilinţă.
,,Acest mesaj este adresat României tăcute, României care, până astăzi, a suferit în tăcere, a pierdut, a fost umilită, uitată şi sacrificată. Un mesaj pentru România clasei de mijloc. Credem în capacitatea acestei Românii de a-şi recâştiga demnitatea şi drepturile sale legitime.
Trăim într-o ţară aflată sub ocupaţie. Sub ocupaţia agresivităţii, a prostiei şi a nedreptăţii.
Trăim într-o ţară mutilată. O ţară desfigurată de ură, incompetenţă şi impostură.
O ţară în care valorile veritabile sunt umilite, izolate şi condamnate.
Umaniştii cred în manifestarea liberă a personalităţii umane, prin exercitarea deplină a drepturilor fundamentale ale omului, a demnităţii umane
Putem să ne recuperăm respectul. Avem obligaţia de a ne redescoperi valorile.
Criteriul valorii umane trebuie să fie criteriul de selecţie în societate, inclusiv în politică.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.