193 total views

Uniunea Europeană este foarte deranjată de prelungirea protestelor din România. Acestea nu au rămas neobservate nici de presa Occidentală, o serie de publicaţii internaţionale scriind ample articole despre “lupta românilor împotriva corupţiei”.

Surse care nu vor să îşi dezvăluie identitatea, susţin că Dragnea a fost somat de UE în vederea terminării protestelor. Pericolul începerii unor demonstraţii de mare amploare, planează şi asupra ţărilor vecine. Chişinău, Sofia şi Novi Sad fac deja demonstraţii de susţinere. Se vorbeşte de începerea demonstraţiilor la Budapesta, Belgrad şi Varşovia. Să ne aşteptăm la o “primăvară în Europa de Est” se pare că se întreabă mai-marii UE. Meleşcanu îşi începe zilele acestea vizita la Bruxelles. Motivul principal ar fi tocmai retragerea ordonanței care a pus pe jar întreaga Europă. Voci europene ar fi afirmat că pentru Dragnea nu se merită a da foc întregii Europe. Deci, luând în considerare toate aceste afirmaţii, se pare că Dragnea a fost sau va fi somat de mai-marii UE, să abroge OUG nr. 13.

În loc de concluzii

Ar fi culmea să se pornească al treilea război mondial de la un teleormănean care fuge de puşcărie. Iată, un judecător a reuşit să anuleze ordinul antiemigraţie. Pesediştii spuneau că s-au schimbat treburile. Este foarte posibil ca la Curtea Constituţională, Ordonanţa să fie respinsă!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.