311 total views

…să descurce mormintele fără documente și să reușească să înțeleagă care ale cui sunt, pentru a implementa în cadrul Piețe Prest un sistem informatic, o bază de date a tuturor mormintelor.

„Se ocupă de sistemul informatic și vreau să vă spun că avem o arhivă înfiorătoare, mai ales la cimitire, așa am găsit-o, cu acte lipsă, preluată de ț instituții (n.r. pe toate vremurile, toate denumirile), s-au amestecat sau au dispărut, iar eu nu aveam nici un fel de evidență la cimitire. Facem un sistem informatic acum și fiecare să știe ce este acolo. Nu știam nici câte morminte avem în concesiune sau în proprietate. În Cimitirul Sfântul Ion mai sunt 500 de morminte fără acte, adică nu știm ale cui sunt. Deci vrem să facem pe cimitire un sistem informatic, să avem o situație clară să știm ce deținem”.

foto/realitatea.net

Așadar, la momentul discuției cu Adriana Popescu, director Piețe Prest, miercuri 23 octombrie, despre programul lui Pendiuc, ținând cont că acum, în județul Argeș, prestează muncă în folosul comunității, aceasta ne-a spus că Pendiuc era în Vâlcea, adică la muncă, pe teren cu firma care ar face sistemul informatic.

„Acum este la o întâlnire cu firma cu care vreau să fac programul informatic. S-au dus pe la cimitire să vadă despre ce este vorba, au întâlnire și la primărie. Vinerea programul se termină la 13.30, iar dumnealui mi-a spus că vinerea după programul acesta se duce și-și face munca în folosul comunității în Argeș”.

Cineva întreba dacă Pendiuc poate face simultan două munci cu normă întreagă în două orașe diferite, iar noi am aflat că poate, pentru că Pendiuc se duce și prestează munca după programul de lucru de la Piețe Prest, adică, vineri după 13.30, sâmbăta și duminica. Dar am înțeles, în același timp, că sistemul informatic îl va face o firmă și nu Pendiuc în persoană, „it-istul lui pește prăjit”, promovat maxim de Gutău, ca fiind super tare în acest domeniu, el doar îi plimbă pe respectivii prin cimitirele Râmnicului arătându-le mormintele. Și mai are și locuință de servici, dată de Consiliul Local, cel habarnist și mut.

Nu am înțeles niciodată de ce Gutău l-a adus la Vâlcea pe expulzatul Piteștiului, care a contribuit la „imbunătățirea” imaginii pe care o are, la rândul lui, în rândul vâlcenilor, fiind și el dublu fost condamnat!, și care mai mult rău i-a făcut…

Față de cine are obligații Mircia Gutău pentru a-l suporta pe expulzatul Tudor Pendiuc și pentru care și-a asumat să -și facă o imagine negativă? Cât de mare este obligația pentru a îndura înjurăturile vâlcenilor? Pentru că trebuie să recunoaștem, a fost înjurat maxim.

MAI PUTEȚI CITI 

Cimitirul “elefanților”? Umbra lui… Pendiuc bântuie pe la Piețe Prest SA Râmnicu Vâlcea

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.