191 total views

Primăria orașului Kromeriz din Republica Cehă prezintă invitația de participare la sărbătoarea tradițională „Festivalul Recoltei” al județului Zlin care va avea loc în perioada 16-18 august 2019.

Acest proiect apare ca rezultat al relației de înfrățire dintre municipiul Râmnicu Vâlcea și municipiul Kromeriz și din dorința de a dezvolta și în viitor colaborarea dintre cele două Unități Administrativ-Teritoriale, precum și promovarea unor interese comune. Astfel, se propune Consiliului Local aprobarea deplasării a trei consilieri locali în vederea participării la sărbătoarea tradițională și a suportării din bugetul local a cheltuielilor aferente acestei deplasări, cheltuieli de transport, cazare și diurnă aferentă în cuantum de 4080 lei, reprezentând:

– costuri carburant: 2200 km dus-întors-165 l- 1000 lei

– costuri potențiale autostradă, parcări – 300 lei

– cazare intermediară dus-întors în medie aproximativ 90 de euro (422,5 lei/cameră: 1690 lei

– diurnă 18 euro, aproximativ 90 lei/pers., 270 lei, 3 pers x4 zile – 1080 lei

– total 4.080 lei

Consilierii locali care vor fi nominalizați pentru această deplasare sunt obligați să prezinte la prima ședință ordinară a Consiliului Local o informare cu privire la deplasarea efectuată, în maxim 45 de zile de la data încheierii deplasării. În cazul în care nu se va depune această informare în termenul prevăzut respectivii consilieri locali vor suporta cheltuielile aferente acestei deplasări.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.