193 total views

Primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, se va afla astăzi în conferinţă de presă alături de Cristian Buican. Acesta îşi va anunţa candidatura pentru încă un mandat alături de liberali. La conferinţă mai sunt aşteptaţi alţi doi primari PSD care vor trece la PNL.

 

stoenesti 4

Joi 28 ianuarie, executivul local al comunei Stoeneşti s-a reunit în şedinţă ordinară. Primarul comunei, Gheorghe Dumbravă, a profitat de faptul că îi are pe toţi consilierii reuniţi în şedinţă să le facă cunoscută decizia sa politică.

“Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că la această şedinţă toate orientările şi propunerile mele au avut succes în faţa dumneavoastră, aprobând în unanimitate toate proiectele de hotărâre. Din respect pentru dumneavoastră vreau să vă fac un anunţ şi anume, mâine, începând cu orele 13 sunt invitat la o conferinţă de presă alături de preşedintele PNL, Cristian Buican. Este un lucru cert, nu vreau să auziţi din mass-media sau din altă parte. Pentru mine este un lucru foarte bun că ne-am întâlnit astăzi cu ocazia şedinţei, pentru că astăzi am luat această decizie. Fiecare are acum posibilitatea să critice sau nu. Am cântărit această decizie având în vedere că sunt preşedintele PSD în momentul de faţă, dar nu m-am gândit decât la binele şi viitorul localităţii noastre. Am şi un argument în acest sens… se vede limpede faptul că migrează foarte mulţi primari PSD către PNL, iar la Râmnicu Vâlcea se preconizează că preşedintele Consiliului Judeţean va fi Cristian Buican. Dacă eu mă încăpăţânez să rămân roşu nu o să facem nimic. Nu pot să îmi dau demisia deocamdată din PSD, dar văzându-mă mâine mai marii partidului, vă daţi seama că va urma şi excluderea mea din partid. În acest sens nu îi voi împiedica pe cei de la PSD să îşi pună candidat pentru că mai este timp, şi am zis să fiu corect şi să anunţ acum, nu cu o lună înainte de alegeri, trecerea mea la liberali. Nu datorez nimic Partidului Social Democrat Vâlcea. Nu PSD m-a scos primar. Am să spun acest lucru şi mânie în conferinţa de presă. Nu datorez nici unui partid nimic, mai ales că toate partidele spun când pleci, domne, eu te-am scos primar. Nu! Primar m-au scos cetăţenii, partidul este doar opţiunea politică din partea cui candidezi. Am dorit să vă spun toate acestea ştiind cu toţii că am dat dovadă de transparenţă mereu. În echipă l-am luat şi pe domnul vice care este un pesedist convins, dar aşa e în viaţă. Nici mie nu mi-ar conveni să mă duc să schimb partidul din minut în minut, dar dacă nu facem nimic, i-am spus şi domnului Cristi şi tuturor, că mai bine nu ies primar, decât să nu fac nimic. Atâta timp cât este Iohannis acolo sus şi va fi după părerea mea încă 10 ani, nu vom vedea decât premieri liberali”.

Consiliul Local al comunei Stoeneşti este constituit din 13 consilieri.

10 dintre aceştia au promis că-l vor însoţi pe primar

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.