296 total views

Ce-i lipseşte Parcului Mircea cel Bătrân?

Răspunsul la această întrebare l-a dat executivul primăriei în şedinţa de sâmbătă 31 mai – o toaletă publică a cărei valoare aproximată este de 70.000 de euro.

Pentru vâlcenii a căror memorie mai păstrează imagini de dinainte de ’89, ştiu că în acest parc, a existat o toaletă publică, ce era folosită mai ales de tinerii care chiuleau de la şcoală, sau de cei care se plimbau prin parc. După ’89 această toaletă s-a degradat, devenind nefolositoare, datorită oamenilor străzii şi a celor care încercau din păcate plăcerile drogurilor.

Primăria municipiului a hotărât, pe la sfârşitul anilor ‘90, astuparea acestei toalete. Intrarea în Uniunea Europeană, ne obligă să avem toalete decente amplasate în parcuri unde populaţia vine să se recreeze. Singura întrebare care se naşte, este de ce costă atât de mult? 70.000 de euro dacă-i transformăm, înseamnă trei miliarde de lei vechi. Cu toată înţelegerea pe care o putem manifesta, înseamnă că această toaletă va fi pavată cu marmură de Ruşchiţa, va avea Oglinzi De Murano şi instalaţii sanitare suflate în aur de 24 de karate. Ne permitem să-i sugerăm, conducerii executive a primăriei, să verifice raportul care a stat la baza emiterii acestei sume, deoarece credem că intrarea şi ieşirea din această toaletă publică se va face pe scări rulante , situaţie care va mări costurile prin consumul de curent.
Şi acum, lăsând gluma la o parte , sperăm ca această toaletă publică să nu devină mobilul “săltării de către DNA a celui de-al treilea primar al Râmnicului. Ar fi prea greu de digerat, de către oricine.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. VIN VREMURI…CACACIOASE,ASTA VOR SA NE TRANSMITA VOALAT PESEDISTII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.