134 total views

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, in Bucuresti, la Romexpo, Conferinţa Naţională de Alegeri a Tineretului Naţional Liberal. În prezenţa a 3.500 de delegaţi şi invitaţi, tinerii liberali şi-au lansat noul program TNL Dezvoltă România. Acesta a constituit moţiunea pe baza căreia Florin-Alexandru Alexe a candidat pentru un nou mandat de preşedinte al TNL, alături de tinerii liberali pe care i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent Naţional al TNL (BPN).  Din partea judeţului Vâlcea a fost ales în structura BPN al TNL consilierul judeţean Victor Popescu, actualul preşedinte al TNL Vâlcea, iar Cristian Iliescu a fost numit coordonator al departamentului electoral al TNL.
Moţiunea lui Florin Alexandru Alexe a fost aprobată de plen cu 2.493 voturi pentru, 28 împotrivă şi 70 de abţineri, din totalul de 2.591 voturi valide. Astfel, deputatul Florin Alexandru Alexe a fost ales preşedintele TNL pentru un nou mandat cu o durată de 2 ani.
În cadrul Conferinţei Naţionale de Alegeri au fost alese birourile naţionale de conducere ale Departamentelor TNL Rural, în acest departament vâlceanca Mădălina Cotar fiind desemnată vicepreşedinte, Comisiile de specialitate şi Clubul oamenilor de afaceri tineri liberali, în această comisie fiind ales şi reprezentantul TNL Vâlcea Octavian Perpelea, ca vicepreşedinte.
La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – preşedintele PNL şi co-preşedinte USL, Victor Ponta – preşedinte PSD şi co-preşedinte al USL şi Daniel Constantin – preşedinte PC.
În discursul său, preşedintele Crin Antonescu le-a mulţumit tinerilor liberali şi le-a transmis aprecieri pentru atitudine. ”Vă spun încă o dată, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, că mi-aş dori ca întregul PNL să aibă entuziasmul dumneavoastră, coeziunea dumneavoastră, coerenţa şi devotamentul dumneavoastră. Nu pot încheia decât spunându-vă sau urându-vă ca, deşi alegeţi acelaşi preşedinte extraordinar, Florin Alexe, să întoarceţi cu curaj o pagină nouă, o pagină probabil mai frumoasă, mai plină de satisfacţii, dar în acelaşi timp şi mai dificilă. Mai dificilă pentru că vă cere să fiţi la înălţimea aşteptărilor puse în noi toţi.”
Departamentul de comunicare al TNL

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.