300 total views

Într-o lume a bărbaţilor, femeile care-şi doresc să facă politica trebuie să depună un efort dublu. Ce ar oferi “piaţa” politică a României pentru o femeie tânără cu spirit antreprenorial şi cu un nivel de inteligenţă egal cu cel al unui bărbat?

 

În primul rând o atmosferă ostilă creată de colegii politicieni bărbaţi, o neîncredere evidentă a electoratului vis-a-vis de capacităţile intelectuale ale acesteia şi o imposibilitate de a ascensiona “culmile” politicii, care se doresc a fi rezervate bărbaţilor. Pe lângă toate acestea, România mai oferă corupţie generalizată, interese de gaşcă fără frontiere partidice, spolierea în integralitate a averii statului precum şi alte “condimente” de acest fel.

Femeia tânără şi cu sprijin antreprenorial va susţine întotdeauna un partid care este ataşat ad litteram valorilor democraţiilor occidentale şi va refuza cu obstinaţie “ cântecul de lebădă” al celor şcoliţi la şcoala politică estică şi care şi-au schimbat numai culoarea, nu şi capacitatea de percepţie a realităţilor.
Promovarea ideilor PMP înseamnă practic un efort de participare la democratizarea reală a României, la eliminarea tuturor racilelor acestei ţări – corupţie- minciună-manipulare, etc. De aceea, ca femeie tânără cu un viitor pe care mi-l doresc normal susţin şi voi susţine cu toate puterile mele partidul PMP în efortul de modernizare al societăţii româneşti.

Popescu Marina – Luiza

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.