224 total views

Înțelegem că la ora actuală Administrația Bazinală de Apă Olt iar este întoarsa cu „fundul” în sus din cauza adresei pe care publicația noastră a transmis-o instituției și la care așteptăm, încă, un răspuns.

Surse din anturajul angajatului ABA Olt, Daniel Băviță, susțin că acesta tună și fulgeră de nervi pentru că a primit sarcină de la directorul Prală să facă cumva și să ascundă lucrările de la Olănești făcute de prietenul lui Gherghina Daniel, angajat SGA, cu utilajele instituției.

Informațiile pe care acesta le spune în gura mare tuturor sunt și despre faptul că Poliția din zona îl sprijină să ascundă și mașina și materialul publicitar de pe aceasta. Din verificările noastre efectuate în aceeași zonă, așa cum am și scris, mașina este pe numele lui Bogoslov Florin, zis și ciorăpel, iar imaginile transmise oficial de directorul SGA Vâlcea, pe email-ul publicației noastre, nu mai pot fi „făcute” .

Deși se află chipurile în concediu medical, Băviță se pare că nu își uită obiceiul și stă prin cârciuni și ca deobicei, băut, se laudă cu ce face și desface. Problema este că personajul este la fel de bine cunoscut cât este și publicația noastră pentru mediatizarea pe care i-o face acestuia și implicit instituției.

„Bă, eu mi-am luat concediu că a primit ordin (n.r. Prală) de la Gutău să mă dea afară, dar tot pe mine mă pune să rezolv problema de la Olănești că e ăla prietenul meu. Eu de la ABA nu plec, bă! Vrea război, o să-i dau eu război. Cine e bă Gutău? El nu știe cu cine se pune și ce oameni cunosc eu”, vorbea supărat tare, într-o cârciumă din Ostroveni. Informațiile au fost mult mai detaliate și chiar și la adresa subsemnatei, dar ne limităm la a evidenția doar cele de mai sus.

Cercetările noastre nu s-au oprit în ceea ce privește lucrarea din Olănești. Mai mult, așteptăm răspunsul oficial de la ABA Olt, transmis în baza Legii 544/2001.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.