106 total views

Marian Mirea, preşedintele interimar al Organizaţiei PMP Vâlcea, areee…. fratele meu… nişte supărări enorme. Dânsul este supărat pe orice persoană bipedă purtătoare de inteligenţă care îndrăzneşte să pună sub lupă comportamentul “mult iubitului şi stimatului preşedinte Traian Băsescu”. URAAAA ! URAAAA ! URAAAA !

Deşi nu are cunoştinţe juridice şi nici nu vrea să le dobândească, dl. Marian Mirea, zici că este unul din autorii Codului Penal şi Codului de Procedură Penală. Adică, vezi Doamne, este băgat Preşedintele Traian Băsescu într-un scandal de corupţie de către fratele său, care nici el n-ar fi trebuit introdus, pentru că mita primită de la familia lui Bercea Mondial, nu reprezintă o mită, ci nu ştia omul cum arată hârtiile de 100 şi 500 de euro. În argumentarea tezei sale, dl. Mirea susţine că probele ce au stat la baza rechizitoriului întocmit lui Mircea Băsescu, nu sunt legale deoarece, nu au fost aprobate de judecători. Ceea ce nu ştie dl. Mirea , scuzabil prin lipsa cunoştinţelor juridice, este că judecătorii care au decis reţinerea pentru 30 de zile a învinuitului Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României Traian Băsescu, a considerat aceste probe valabile şi din această cauză l-au pus pe inculpat acolo unde trebuie să fie, adică la câţiva metri sub pământ, în celulele arestului poliţiei dela Rahova.

Tot cu mânie proletară, Mirea înfiera pe acei “haini”, care au pus sub semnul îndoielii faptul că preşedintele Traian Băsescu nu ar fi ştiut de faptele fratelui său.

Dacă dl. Mirea ar fi fost curios să se uite la emisiunile de ştiri, ar fi observat că dl. preşedinte Traian Băsescu, tocmai a recunoscut că ştia din 2011 că fratele său s-a “cumetrit”  la afaceri ilegale cu Bercea Mondialu.

Domnul Mirea, prin expozeul făcut aseară, expozeu care se înscrie în seria formelor fără fond, ne-a demonstrat că domnia sa începe să aibă morga unui om de dreapta, care nu acceptă că mai sunt oameni ce au şi alte păreri. De aceea, el se înscrie în categoria unor alţi oameni de dreapta care, de exemplu, nu primeau oameni în Prefectură pentru că aceştia emanau nişte mirosuri ce stricau olfactivul oamenilor de dreapta.

Îl rugăm pe domnul Marian Mirea, să încerce să fie un pic mai real, pentru că poporul român nu este un popor fundamentalist, aşa cum sunt popoarele izlamice , iar când eşti ancorat în totalitate într-un model de gândire unde nu accepţi şi zicerile părţii adverse, rişti să te scufunzi într-o mlaştină a fundamentalismului intelectual, de unde nu ieşi decât ejectat de cele mai multe ori de propriul partid. Şi dl. Mirea a mai avut cu PDL Vâlcea o astfel de experienţă de ejectare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.