250 total views

….acei angajați care v-au furat locul de muncă atunci când ați participat la concurs și deși erați poate și 10 pe post mereu câștiga al lor.

Acei angajați care se plimbă, că sunt 900 la număr, și se clacă pe picioare prin birouri de a trebuit cu banii noștri, 2,5 milioane de euro, să le cumpărăm sediu să încapă toți… Nici marți, 3 decembrie, nu s-a stat degeaba și alt mare chef a avut loc tot la locația primarului Gutău Mircia, din zona Morilor, la care de data asta au participat angajații Primăriei care au fost obligați să vină cu câte 10 persoane fiecare, ne informează câțiva dintre ei. Unii angajați s-au conformat, alții mai puțin, ideea este că un număr de aproximativ 500 de persoane au socializat la o friptură pe acorduri muzicale plăcute auzului edilului.

Toată această chermeză are loc după cea din data de 29 noiembrie, unde 600 de membri PER au mâncat și au băut pe banii nu știm cui. Și nici nu contează, pe ei nu-i întreabă nimeni de sănătate. Ei sunt stat în stat. Cum cine? Primarul și ai lui. Este foarte urât să vedem cum angajații primăriei acceptă ca pentru o farfurie de friptură să uite de moralitate, integritate ori verticalitate.

Foarte bine, domnule primar Gutău Mircia, feceți adunări de 500 persoane, de 1000, de 2000, de cât vreți, aveți tot dreptul din lume să vă faceți strategia de campanie, dar nu cu angajații Primăriei Râmnicu Vâlcea. Nu cu cei pe care din 2016 i-ați tot angajat prin concursuri aranjate și care plimbă o hârtie dintr-un birou în altul sau pe care după orele 12.00 îi vedem prin mall sau cafenele. Nu cu ei, Mircia Gutău! Pentru că dacă activul dumneavoastră de partid = angajații primăriei și nimeni altcineva, putem să spunem că sunteți cel mai „gol” candidat.


Gutău: „ne așteaptă un an greu. Trebuie să fim uniți, să ne întărim și îi vom zdrobi”…


Vă ascundeți după o masă de oameni care nu are discernământ atunci când acceptă friptura și nu întreabă cine o plătește? Astfel de angajați, care se dedau la asemenea obiceiuri, nu fac cinste nimănui. Stimabililor, credeți că Mircia Gutău muncește să vă dea vouă de mâncat și de băut din banii lui? Exclus!!! Vă dă din banii voștri și ai noștri. Mircia Gutău nu plătește nimic de la el. Vă faceți de rușine când participați la astfel de mascarade, de toată jena.

Mircia Gutău, sincer, cum spuneam, puteți să strângeți sute și mii de persoane pentru a le împărți zonele de campanie, nu ne derajează, dar considerăm că o apă plată și o cafea, la o dicuție de o oră, sunt de bun simț și nu mesele întinse ca la nuntă și cu lăutarii la ureche, la dumneavoastră în casă…

Primăria Râmnicu Vâlcea are 900 de angajați fără cei care fac parte din structurile subordonate primăriei – DADP, Piețe Prest, Filarmonică, ETA și care or mai fi…

Suntem informați că urmează întâlnirea cu participanții din secțiile de votare și cu care se va discuta în aceiași locație, pe același ritm…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.