1,064 total views

ANAR a decis să scoată la concurs 2 posturi vacante de economist și astfel în data de 28.11.2018 prin Decizia nr. 749 promovează pe site-ul oficial ANUNȚ „pentru organizarea concursului în vederea ocupării funcției contractuale de execuție, pe perioadă nedeterminată de economist la Serviciul Analiză Economică, Programe și Execuție Bugetară, Departamentul Economico-Financiar (AEPB-DEF) din cadrul Adminsitraței Naționale „Apele Române””.

Condițiile specifice necesare participării la concurs, a ocupării unei astfel de funcții, sunt evident cu dedicație fiind și foarte simpliste ținând cont de titulatura pompoasă a postului, care presupune ca ocupantul să fie precum „vioara întâi” a conducerii în ANAR…analiză, programe, execuție bugetară…ce să mai, deștept nu glumă!

Pentru că nu a putut să se titularizeze pe postul pe care îl ocupă – director ABA Olt – Ștefan Prală pentru a rămâne la conducerea administrației, lucru pe care și l-a dorit de „mic copil”, s-a înscris la concursul mai sus menționat și culmea a fost și ADMIS și, atenție!, cu o notă pe care nu cred că o mai regăsim la un alt angajat din ANAR ori ABA Olt – 98,66 puncte din 100. Este clar că lucrarea de examen a domniei sale a fost controlată „la sânge” pentru obținerea unui astfel de punctaj, în timp ce lucrarea contracandidatului clar a fost evaluată superficial, punctajul obținut fiind fix 50.00 de puncte. Nici nu încape îndoială că la interviu, pe care-l va susține astăzi la ora 12.00, la sediul temporar al ANAR, Prală nu va obține fix 100 de puncte, adică un 10 curat cum s-ar spune. De sărbători unii ne-am chefuit, Fane a învățat sau cum se spune…a mâncat cartea și nu bunătățile pregătite. Așa notă nu ia oricine!

Nu știm ce l-a recomandat nici pentru acest post (n.r. ca postul de director la ABA Olt) și nici dacă are diplomă de licență pe specializarea economist, din CV nu reiese, dar un lucru este sigur – sistemul l-a ajutat pentru că „să fim înțeleși – el nu a ajuns director la această instituție datorită meritelor sale profesionale! E clar! Numai un idiot ar putea să creadă acest fapt. Prală a fost uns director ca urmare a unor sfori trase politic din diverse zone. Cocoțat pe scaunul de mare grangur la Ape, mi se pare de-a dreptul penibilă înfățișarea aceasta de mare cocoș cinstit care se luptă cu vulpile din curtea ABA Olt. Hai să fin serioși!” , scria un jurnalist cu ștate vechi și care îl cunoaște mult mai bine pe acest Prală Ștefan. Și atunci, cum să credem noi că cele 98,66 de puncte obținute la examen sunt pe bune? Niciodată, Ștefan Prală! Niciodată!

Prală Ștefan, o spun direct: chiar dacă jocurile s-au făcut și se fac la nivel mare, toți vâlcenii care vă cunosc știu că ați fost ținut în brațe doar politic pentru a face jocurile la nivel local pentru unii, pentru alții și toți mai știu că averea considerabilă dobândită are un mare semn de întrebare. Și nu o spun eu, ci articolele din trecut care efectiv vă desființează și pe care le pot reposta oricând (sâc!). Deci, așa cum spunea autorul ghilimelelor de mai sus, profesional nimic nu vă recomandă. Hai, luați și acest articol și mai deschide-ți un proces. Rușine! Rușine! Rușine!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.