769 total views

Vorbeam de achiziţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi de interesele mercantile care gravitează în jurul acestuia. Lucrurile au mers prea departe pentru că medicii nu îşi mai pot face treaba cu materialele tehnico-sanitare, achiziţionate în prezent, din cauza deficienţelor de neimaginat.

Vă prezentăm mai jos, pentru lectură plăcută, câteva dintre plângerile personalului medical, adresate conducerii spitalului şi vă informăm că sunt de actualitate. Aşa că, dacă nu sunteţi duşi cu targa la spital, fugiţi cât mai puteţi în alte parte.

…”acele spinale se îndoaie, acele de recoltat nu se ataşează bine, sondele IOT se dezumflă, branulele, în momentul puncţionării, se înfloresc la vârf. Menţionăm că nu se poate lucra cu ele în condiţii de siguranţă…”

…”vă aduc la cunoştinţă că următoarele materiale achiziţionate sunt necorespunzătoare din punct de vedere al calităţii: tifon-subţire, neabsorbabil; feşe-material subţire neabsorbabil, iar pentru efectuarea pansamentelor, consumul este mai mare; leucoplast – nu lipeşte, nu se pot efectua pansamente…”

…”vă aduc la cunoştinţă că branulele repartizate sunt de foarte proastă calitate – sunt foarte groase, se rup în vârf şi sparg vena. Aceste branule nu au putut fi folosite…”.

…”vă aduc la cunoştinţă că leucoplastul achiziţionat este de proastă calitate (nu se lipeşte absolut de loc, iar rotiţa este pe jumătate faţă de cea veche)…”.

…”prin prezentul referat vă aducem la cunoştinţă că lotul de mănuşi chirurgicale sterile, nepudrate (handsafe pf ), au provocat leziuni alergice unei părţi din personalul de medici şi asistenţi, începând cu data de 12.01.2015, ziua când s-au ridicat din magazia spitalului. Vă rugăm să analizaţi această problemă, în vederea schimbării lotului de mănuşi, întrucât în afara leziunilor alergice provocate, nici nu pot fi trase pe mâini.”. (George Danielescu)

Vă pupăm! (cât mai sunteţi calzi)

 

Distribuie

7 comentarii

 1. Domnule Danielescu,
  Am 2 intrebari:
  Ce medic a intocmit caietul de sarcini?
  Printre firmele care livreaza aceste materiale sanitare dubioase este si firma din Timisoara pe care si-o dorea in spital liberalul Doru Tarasenie?(va aduceti aminte sedintiele din CJ si emisiunea TV in care acest Tarasenie facea marketing pentru o firma din Timisoara)?

 2. Domnilor jurnalisti,
  Va rugam sa ne spuneti ce pregatire profesionala au membrii CA ai SJV( cei numiti politic) respectiv Tarasenie(PNL) si Belciu(PSD).Ce legatura au cei doi cu sistemul medical?Sunt doctori,asistenti,infirmieri?De asemenea va rugam sa extindeti ancheta jurnalistica si asupra tuturor politrucilor plantati in CA ale altor institutii de stat(CAS,CET,ETA,Apavil,etc)!

 3. Bună dimineaţa! De ce “Timpul de Vâlcea” nu publică listele cu declaraţiile de avere ale unor medici ce se îmbogăţesc peste noapte, aşa cum sunt Ignat Ovidiu, Petrescu Ilie, Ploscaru C-tin, Ponoran Dan, Pătrulescu Adrian,etc, medici care au strâns averi fabuloase din activitatea medicală. Ştiaţi că dr. Ignat Ovidiu are 6-7 maşini, terenuri, miliarde în conturi în lei , euro şi dolari(atenţie, doar cele declarate), motociclete, 5-6 case, că merge de trei, patru ori în locuri exotice din Europa, sau la schii în Austria, că şi-a făcut o mafie în SJU Vâlcea ce plasează contracost bolnavi, pentru tratament în schimbul unor sume colosale, că mafia medicamentelor, materialelor sanitare şi angajărilor este în floare, în “concubinaj” cu dr. Dan Ponoran, dar si sub oblăduirea unora din DNA Piteşti, vâlceni get-beget. Ştiaţi că şi în acest moment Ignat este în locuri exotice, trimis pe banii unei firme de medicamente. Hei, “Timpu’ la Vâlcea” trezeşte-te. Ce mai ştiţi de taurul spitalului, Doru Tărăşenie. Vom reveni cu date despre ceilalţi!!!

 4. Ştiţi ce avere fabuloasă are dr. Ignat Ovidiu, obţinută din fraudă şi mită de la SJU Vâlcea, sub protecţia unuia Preoteasa de la DNA Piteşti. Mafie nenicule, nu glumă! Valentine, de ce nu mai comentezi?

 5. DOMNULE CIUCIU, LA SJU VÂLCEA, A ÎNCEPUT JIHADUL. AM AUZIT CĂ:
  – LA BLOCUL OPERATOR AS. SĂRDARU AURA, AMANTA LUI IGNAT OVIDIU, VINDE CLIPURI PENTRU CHIRURGIA LAPAROSCOPICĂ ŞI PLASE DE HERNII ŞI EVENTRAŢII, LA NEGRU, LA SUPRAPREŢ, FĂRĂ TAXE CĂTRE STAT, DEŞI INDIVIDA ESTE SOŢIA POLIŢISTULUI MARCEL SĂRDARU, DE LA IPJ VÂLCEA. BANII ÎI ÎMPARTE CU IGNAT. HOŢI.
  – Pentru că s-a înscris la concursul de manager şi le-a încurcat iniţial iţele la concursul de manager al SJU Vâlcea, Ponoran,Ignat, Bărbulescu Emil, Brânzan şi juristul spitalului, îi trimit săptămânal adrese pe subiecte abjecte pentru a-l şicana, interzicându-i să opereze laparoscopic, deşi Ploscaru a implementat laparoscopia la Rm. Vâlcea, totul culminând cu calificativul “Satisfăcător/2014”, deşi nu a avut nici o penalizare. Acest abuz îl face IGNAT OVIDIU, posesorul unei averi imense, în maşini, conturi de miliarde, terenuri, dar şi huzur: beţii, excursii, curvăsărie, etc.

 6. TICĂLOSUL DE DORU TĂRĂŞENIE A DIVORŢAT DE SOŢIE, PENTRU CĂ-I PLĂTEŞTE PENSIE ALIMENTARĂ DR. BĂNICĂ LUMINIŢA DIN CARDIOLOGIE, CARE A RĂMAS GRAVIDĂ ŞI I-A ASCUNS ŞI L-A FRAIERIT PE BOU, ACUM TÂRFA ASTA FIIND GRAVIDĂ DIN NOU CU UN MEDIC DIN ORTOPEDIE, DAR TOT NEMERNICUL ĂSTA O SĂ-L CREASCĂ PE BASTARD. ĂSTA V-A RĂMÂNE BLESTEMAT PE VECI, PENTRU CÂT I-A FRAIERIT PE CONSĂTENII LUI CU SALARIILE. NENOROCIT ŞI DEPRAVAT ORDINAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.